(Last Updated On: April 1, 2020)

Hva vet jeg? Kanskje jeg tar helt feil, og du kjenner meg så godt at dette var old news… Jeg har tidligere postet “10 Random ting du ikke visste om meg” 1 og 2. Her er enda en oppfølger, siden de pleier å bli så godt mottatt!

Håper forresten dere hadde en super 17mai feiring i går! Vi tok det ganske med ro, siden jeg er såpass rund og ikke klarer å gå så langt av gangen. Se innlegg med bildedryss her.

⚡ 10 nye ting ⚡

  1. Min favorittfarge var alltid lilla helt frem til jeg fikk Frida. Da ble det rosa.
  2. Jeg ville bli prinsesse når jeg var bitte liten. Jeg tegnet bare prinsesser og slott i barnehagen.
  3. Jeg har arvet alle tegne-ferdigheter fra min mor. Hun lever nå av å være billedkunstner. Sjekk ut hennes galleri her.
  4. Jeg har arvet mine tekniske ferdighetene av min far. Han er utdannet innen elektronikk, lager roboter i garasjen og har eget musikk-studio hjemme.
  5. Jeg takler ikke å sitte stille. Jeg må gjøre noe, fikle med noe, helst være produktiv hele tiden.
  6. Jeg elsker gadgets og duppedingser. Jeg ønsker meg et smart-hjem hvor alt er styrt av apper osv. Skikkelig High Tech…
  7. Jeg spilte ekstremt mye data- og TV spill som liten/ung. Mest Final Fantasy og Sims.
  8. Jeg spilte Snøhvit i et teater i barnehagen. Passet helt perfekt, da jeg sikkert var 3 hoder høyere enn de andre barna, sånn at de passet perfekt som dverger og små dyr.
  9. Jeg har laget en del elektronisk musikk, som jeg har publisert på SoundCloud.
  10. Min favoritt måned er august. Vakkert, varmt og bursdagen min 🙂

Takk for at du stakk innom bloggen min! Visste du noe av dette før? Kjenner du deg igjen i noen av tingene? Vil du høre flere random ting etterhvert? Kommenter under!

Electric⚡Linda

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "10 Random ting du ikke visste om meg (3)", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!