(Last Updated On: April 1, 2020)

Hva vet jeg? Kanskje jeg tar helt feil, og du kjenner meg så godt at dette var old news… Jeg har tidligere postet “10 Random ting du ikke visste om meg” 1 2 3 og 4. Her er enda en oppfølger, siden de pleier å bli så godt mottatt!IMG_2733.jpg

  1. Jeg elsker iskaffe! Synd at jeg må passe på koffein inntaket nå som jeg er gravid. Ellers går det mange glass om dagen, året rundt! Men med masse melk og sukker, dessverre. Jeg er vel mer avhengig av sukkeret enn selve kaffen…
  2. Jeg har komplekser for nesen min, som er skikkelig skjev. Den er også skjev innvendig, så jeg har faktisk problemer med å puste godt igjennom nesen, spesielt om natten. Jeg har ikke turt ennå, men jeg har lovet meg selv at etter graviditeten skal jeg gjøre noe med den.
  3. Jeg elsker å Google meg frem til konklusjoner, spesielt sykdommer, diagnoser og sånn. Jeg får så mye kjeft av Marius når jeg gjør det… “Har du googlet deg til det eller?”
  4. På ungdomsskolen i Sverige fikk jeg hengt opp en tegning i kantina som “Årets tegning”, det var det året jeg hadde verdens beste tegnelærer som lærte meg å “se”.
  5. Av alle steder jeg har reist, vil jeg si at Los Angeles var det stedet jeg likte aller best. Veldig behagelig mentalitet, mange muligheter og deilig natur.
  6. Jeg har (selvfølgelig med hjelp av Google) selvdiagnosert meg som veldig mild OCD. Skjeve bilder må rettes opp. Smarties og M&Ms må spises i en spesifik fargerekkefølge. Jeg berører ikke dørhåndtak på offentlige toaletter med nyvaskede hender.
  7. Jeg har et veldig personlig forhold til mye av musikken til Bjørk. Noen av sangene hennes får meg på gråten hver gang. Som for eksempel “All is full of love”. Helt fengslende.
  8. Jeg hater Koriander. Jeg ble introdusert til Indisk mat for kun noen år siden, og mye av det er fantastisk godt, men så fort det er koriander i maten, klarer jeg ikke å spise det…
  9. Jeg elsket seiling som barn. Det var en stor del av min oppvekst i Stockholm. Jeg var flink også, lært opp av min far. Se eget innlegg HER.
  10. Jeg har alltid drømt om å besøke et digert, ekte og gammelt slott. Det er oppført på min “BucketList”.

Takk for at du stakk innom bloggen min! Visste du noe av dette før? Kjenner du deg igjen i noen av tingene? Vil du høre flere random ting etterhvert? Kommenter under!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "10 Random ting du ikke visste om meg (5)", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!