(Last Updated On: April 1, 2020)

Hurra for Norge!

Vi har hatt en helt fantastisk dag i dag! Vi startet dagen med å dekke på bordet med en deilig frokost. Så prøvde jeg meg på krølltangen for første gang på lenge. Frida var prøvekanin, og det gikk jo faktisk helt fint! Hun ble jo så fin!

Det var derimot litt vanskeligere å gjøre det på med selv, men det ble godkjent. Så var det rett inn i den nye mamma-kjolen jeg fikk fra Zalando i går. Deilig å ha på, og perfekt størrelse. Festkjolen til Frida passet heldigvis fortsatt. Og Marius er jo så kjekk i dress da gitt…

Så ble det en tur til Santhanshaugen. Herregud for et herlig vær, og for en god stemning. Frida stakk fort av med sine venninner, hun er jo ikke så liten lenger…

Marius og jeg koste oss litt med kaffe og kake.

Så dro vi hjem for å slappe av litt. Det var deilig å slenge av seg skoene, sitte litt på balkongen og hvile bena. Så ventet vi egentlig bare på å dra opp til broren min…

Hjemme hos broren min Robin, og familien hans, er det alltid en herlig stemning. Alle er i godt humør, gode klemmer, og deilig mat. Fikk hilst på folk jeg aldri har møtt før. Det er litt uvant for meg, da jeg fortsatt kan være veldig sjenert i slike sosiale settinger. Men det gikk helt fint, og ble faktisk utrolig hyggelig!

Alle barna lekte så godt sammen, hoppet i trampolinen i timevis. Noen småskader nå og da, litt gråting, masse kake, masse kos og en god del latter. Litt kaos, men også helt nydelig. Akkurat som jeg håpet på 🙂

Nå er vi hjemme igjen, helt utslått på sofaen. Jeg kjenner i kneet at jeg gikk litt for mye idag. Regnet nesten med det… Skole og jobb i morgen. Så nå skal jeg snart stelle meg for natta og gå og legge meg.

Håper dere har hatt en fin dag i dag. Takk for at du tittet innom her. Hva gjorde du i dag? Hva var høydepunktet? Kommenter gjerne!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "17. mai – bildedryss", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!