(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg fikk noen morsomme “Vil du heller…” spørsmål fra en av mine trofaste lesere, som ofte kommer med herlige spørsmål og ideer. Så her er de, hva jeg helst ville, hvis jeg måtte velge:

1. Aldri bli tatovert igjen eller Aldri tatovere noen igjen?

Den er heldigvis veldig enkel! Jeg ville valgt å aldri bli tatovert igjen. Jeg gir heller opp å fullføre min egen kropp enn å gi opp å tatovere på andre. Det er jeg jeg kan best. Jeg elsker det jeg gjør.

2. Hatt mitt eget Makeup merke eller Hatt mitt eget Klesmerke?

Jeg liker sminke, men er dessverre ganske utdatert på det temaet, og bruker sjelden sminke i hverken hverdag eller helger. Så helt klart Hatt mitt eget klesmerke! Jeg har drømt om det i mange år faktisk, at en vakker dag, ha mine egne designs på klær, vesker, sko mm. Så vi får se hva fremtiden vil bringe!

3. Tatovere en kjendis eller En kjendis tatoverer meg?

Den er også lett! Jeg elsker å tatovere mer enn jeg liker å bli tatovert, pluss at hvem vil ikke ha en kjendis som kunde? De kjendisene jeg har tatovert hittil har vært hysterisk herlige mennesker. Det har jo vært så gøy å fått hilst på diverse kjendiser, selv om jeg alltid har vært litt star-struck i starten.

4. Være hjemmeværende mamma eller Være arbeidende mamma?

Uh, den er litt tosidig for meg. Jeg har som jeg har skrevet om tidligere (HER), ofret mye av oppveksten til datteren min på grunn av jobb. Så det at jeg har fått “en ny sjanse” nå som gravid er jo hyggelig, men det betyr ikke at jeg slutter å jobbe. Men det er også derfor jeg har fokusert så mye på jobb i alle år, jeg vil jobbe meg opp til det nivået, at man har mulighet til å jobbe litt mindre uten å automatisk sulte. Så svaret mitt vil nok ende opp med å forbli en arbeidende mamma, men jeg vil jobbe mindre enn jeg har gjort før. Jeg hadde nok aldri hatt tålmodigheten til å være hjemmeværende. Jeg er for rastløs. Jeg må skape noe, hele tiden.

5. Være rik eller Være lykkelig?

Jeg tror ikke man blir automatisk lykkelig av penger, men penger er godt å ha for å kunne nå drømmene sine, og jeg har mange drømmer. Men man kan derimot bli rik av å være lykkelig, tror jeg. Jeg har jo min lange historie om penger og lykke, som jeg sikkert kunne skrevet en hel bok om, jeg har misbrukt penger som om det var støv. Ja, jeg har reist rundt i verden, festet, shoppet og vært crazy. Var jeg lykkelig? Ja. Men jeg angrer jo nå, siden jeg snart er 40 år og ikke eier nåla i veggen. Så nå er jeg lykkelig på helt andre grunnlag, av kjærlighet til min familie. Men det er jo alltid lov å drømme, selvfølgelig ønsker jeg at jeg blir såpass rik en dag at vi i hvert fall kan kjøpe drømmehuset vårt… Hvem vil ikke det? Kort oppsummert – Være lykkelig!

Tusen takk igjen Jane, for disse morsomme spørsmålene. Er det flere der ute som har spørsmål til meg, enten om tatoveringer eller noe annet, bare kommenter under, eller send mail til linda@attitude.no

Tusen takk for at du tittet innom her idag.

Electric⚡Linda

 

9D059757-8CBB-471A-8012-8261AB4C71C9
Marius tok noen overraskende bilder av meg hjemme i sofaen.

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "5 Vil du heller – Spørsmål fra en leser", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!