(Last Updated On: October 24, 2018)

Jeg blir ofte spurt om dette fra kunder som lurer, og ofte faktisk menn som vil vise frem tatoveringene best mulig ved å rydde vekk de verste hårene her og der. Så nå som sommeren nærmer seg har jeg laget en liten “Best i Test” med en oversikt over hva jeg har testet, og hva jeg selv har kommet meg frem til.

Jeg er ingen kroppshår-spesialist, og har ingen tidligere erfaring med å skrive “Best i Test” innlegg. Jeg har kun tatt hensyn til hva som gir best resultat på min egen tatoverte hud, og gir dere mine synspunkter. Det er helt i orden hvis du ikke er enig med mine poeng eller rangeringer, del gjerne i kommentarene hva du mener.

Her er mine vurderinger, fra dårligst til best:

Laser hjemme hårfjerning: ⚡️

Jeg kjøpte en hjemme-laser for hårfjerning. Det er en lasermaskin man skal bruke rett etter barbering. Den virker visstnok ved å gradvis ødelegge hårsekkene, slik at det gror ut færre og færre hår. Skal brukes hver 2. uke.

➕ Fungerer nok bra under armer og i ansikt, hvis man har tålmodighet.

➗ Gjør ekstremt vondt på tatovert hud, jeg tror det gir en mild virkning av tattoo-fjerning. Det tar også veldig lang tid før den virker. Man må beregne flere måneder før den gir noen resultater. Man er også hårete i periodene mellom, siden man skal bruke den kun annenhver uke.

Voksing hjemme: ⚡️⚡️

➕ Ingen slitasje på tatoveringer. Langvarig resultat. Smooth legs.

➗ Vanskelig. Klissete. Veldig vondt. Tidskrevende.

Barbering: ⚡️⚡️⚡️

Regner med at jeg ikke trenger å forklare mye rundt barbering.

➕ Kjapp løsning. Smooth legs.

➗ Vil slite på tatovert hud over tid. Jeg har selv lyse små flekker på tatoveringen fra årevis med barberings-slitasjer. Må gjøres ofte for å forbli hårfri.

Veet hårfjerningskrem: ⚡️⚡️⚡️

Krem som smøres på og deretter skrapes av, og drar med seg håret.

➕ Ganske rask behandling, og holder deg hårfri sånn passe lenge. Ingen observert slitasje på tatoveringer.

➗ Litt grisete, lukter ikke så utrolig godt. Ikke så langvarig effekt, men lenger enn barbering.

Voksing på salong: ⚡️⚡️⚡️⚡️

Jeg gikk til en vokse-salong i en periode, hver måned. Har man råd til det er det selvfølgelig fint å kunne sette jobben til noen andre.

➕ Gjør kun litt vondt første gangene, deretter mindre og mindre vondt. Langvarig resultat, over tid mindre, færre og tynnere hår. Ingen slitasje på tatoveringer.

➗ Veldig dyrt, og ganske vondt i rykk og napp

Epilator: ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Min absolutte personlige anbefaling. Jeg bruker den både på legger og i ansiktet, da det gror mer og mer med alderen.

➕ Gjør kun litt vondt første gangene, deretter mindre og mindre vondt. Langvarig resultat. Over tid mindre, færre og tynnere hår, som voksing. Billig løsning over tid. Ingen slitasje på tatoveringer.

➗ Ikke super smooth legs. Den tar ikke de allerminste hårene.

Hvordan hårfjerning bruker du på dine legger? Har du tatoveringer? Tar du hensyn til de? Kommenter gjerne!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "BEST I TEST ⚡️ Hårfjerning på tatovert hud", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Do you have a tattoo that you want to fix or coverup? I now do live tattoo consultations on my Youtube channel. Read more about it by clicking on the image below!