(Last Updated On: February 18, 2019)

Jeg har tatovert i mange år nå, og siden jeg ofte er fullbooket lenge av gangen, har jeg ikke alltid mulighet til å stoppe opp og reflektere over hvilken vei jeg vil gå videre i yrket mitt. Jeg har blitt eldre, og jeg har fått annerledes prioriteringer. Jeg vil kunne prioritere egen helse og familie mer, og dermed jobbe litt mindre enn før. Jeg vil også gjøre mer av de tatoveringene jeg liker aller best, sånn at jeg kan fortsette å gi 100% av min energi til hver enkelt.

Nå har jeg endelig fått kartlagt første kvartal av 2018, og åpner herved bookingen for januar, februar og mars. Bookingen vil skje som tidligere, via attitude.no og resepsjonen. Men siden jeg vil være enda mer selektiv på hva jeg vil gjøre fremover, har jeg skrevet en liste over hva jeg vil prioritere, dersom du søker om time hos meg:

  • Farge-portretter av kjente ansikter – helst film/musikk-relatert
  • Farge-portretter av familie-medlemmer (dersom bildet er av meget høy kvalitet)
  • Moderne Comics (Marvel, DC o.l.)
  • Fortsette på pågående prosjekter
  • Store prosjekter (hel rygg, hele ben og armer mm)
  • Mine egne designs – se galleri HER
  • Surrealisme, dobbel-eksponering, spennende nye ideer…

 

Ønsker du noe som ikke står på listen, bare send inn forespørsel uansett, det kan godt hende jeg digger ideen din. Skulle det ikke være noe for meg vil du få tips om en annen tatovør hos oss som vil og kan gjøre jobben like bra om ikke bedre.

SEND INN FORSPØRSEL

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Booking for 2018", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!