(Last Updated On: October 24, 2018)

Siden jeg nå er gravid, og allerede er sykemeldt på grunn av en skikkelig låsning i ryggen, tar jeg ikke for gitt at jeg kan fortsette å jobbe 100% denne våren. Jeg går ut i fødselspermisjon senest i midten av juli, og er allerede fullbooket ut mai, som jeg har vært en god stund.

Jeg leser en del om fødselspermisjon om dagen, og vil prøve å finne en ordning som gjør at jeg kan jobbe deltid kanskje allerede til høsten, siden jeg har mange store og avanserte prosjekter. Men mye skal gå opp i kabalen, så jeg har ingen direkte løsning på dette ennå. Vi du ha tatovering av meg, og er villig til å vente, setter jeg veldig pris på det, og ber deg om å bare følge med fremover. Jeg skal oppdatere dere med ny booking dato så fort jeg vet mer.

Ta en tatovering?

Vil du veldig gjerne ha en tatovering, men er åpen for å gå til noen andre, har jeg mange ekstremt flinke kollegaer på Attitude Tattoo Studio, og faktisk enda fler til våren. Så hold et øye med artistene der fremover. Er du usikker på hvem som kan passe deg best, er det bare å sende inn en forespørsel via nettsiden, så får du svar med hvilken artist som er best for akkurat det du ønsker deg.

Akkurat nå i mars holder Attitude stengt på grunn av oppussing. Det er fortsatt mulig å sende inn forespørsel eller e-post, men telefonen og resepsjonen vil ikke kunne være åpen i denne perioden. Attitude åpner igjen etter påske, tirsdag 2/4.

Studioet pakkes ned
Hele studioet pakkes ned, her skal det pusses opp.
Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Booking Stengt", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!