En helt ny type lørdag…

(Last Updated On: April 3, 2020)

Idag er det lørdag. Jeg har fri. Og i tillegg har Marius og Frida tatt seg en Sverigetur uten meg, fordi jeg heller ville bli hjemme og vaske klær. What? WOW!

Ja, jeg liker mer og mer å være alene hjemme og sette på en klesvask, skrive litt i bloggen, høre på musikk, henge opp klesvask og sette på en ny, jobbe med et design… Gå rundt i pysjen, lage meg min hjemmelagede favoritt-iskaffe, lage et nytt design til en kunde, redigere videoer til neste uke osv… Jeg kan bo foran denne Mac´en jeg, døgnet rundt…

Jeg har fått så mye koselige tilbakemeldinger angående bloggen min i det siste. Det setter jeg så utrolig pris på. Det starter som et lite indre behov for å dele hva jeg har på hjertet, til å nesten begynne å bli en liten forventning fra andre. Der er det nok fort gjort å miste seg selv. Men samtidig setter det et veldig sunt press på meg. Jeg har sagt til dere at jeg skal ned 20 kilo til min neste bursdag. Da må jeg jo bare! Hvis jeg nå gir opp, ikke bare skuffer meg meg selv som alltid, jeg skuffer også dere! Og det vil jeg jo ikke!

Jeg har flere innlegg liggende som kladder, som jeg egentlig vil dele, men er redd for at det skal bli for privat, for uinteressant eller noe annet teit. Jeg føler meg litt som om jeg er ute på tynn is, men egentlig er det vel mer som om jeg skal lære meg å stupe. Jeg som ikke tør å hoppe ned i vannet fra kanten av bassenget en gang… Jeg tar stigen jeg… Så jeg kommer nok til å ta stigen her også. Så får vi se hva tiden og bloggen bringer i fremtiden.

Jeg jobber også hektisk med youtube kanalen min om dagen. Fant ut at jeg hadde lagret de siste videoene i feil format, så Marius oppdaget at kvaliteten var ganske dårlig. Så neste video blir i HD! Jeg bare legger de ut jeg, og ser ikke på de, for jeg blir flau haha! Godt at han oppdaget det, slik at jeg fikk rettet opp feilen før neste video.

Vel, nå skal jeg sette på en ny klesvask og lage meg en iskaffe, mens jeg venter på tilbakemelding fra en kunde som har fått design.

Ha en fin fin lørdag allesammen!

Imorgen kveld legger jeg ut uken som gikk. Gleder meg til å veie meg i morgen tidlig.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "En helt ny type lørdag…", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!