(Last Updated On: October 24, 2018)

Jeg ble sykemeldt i slutten av februar, da bekkenet virkelig begynte å plage meg. Da var jeg bare i uke 17 i graviditeten. Nå er jeg i uke 26, og har ca 15 uker igjen til termin.

Jeg er nå sykemeldt 75%

Jeg vil jo helst jobbe, men kjenner at jeg ikke klarer mer enn halve dager. Og jeg må ha hviledager imellom også. Det er rett og slett for smertefullt å sitte i samme stol i flere timer, selv med små strekke-pauser hver time. Jeg har til og med prøvd å stå oppreist når jeg tatoverer, men uansett er jeg utslitt etter 2-3 timer.

Jeg vil mest sannsynlig ikke ha mulighet til å ta inn flere kunder i timeboken enn de som bør prioriteres, dvs påbegynte prosjekter og spesielt de som har siste finish før ferdig. Jeg har forhåpentligvis mulighet til å booke litt og litt fremover dersom formen tilsier det. Så fort jeg vet mer vil jeg oppdatere dere.

Takk for all tålmodighet og forståelse!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Enda mer sykemeldt…", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!