(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg begynte å lage videoer for snart et år siden. I mai la jeg ut min første video på YouTube, hvor jeg snakker til kameraet. De fleste videoene jeg la ut var informative tips til alle som var interessert i tatovering. Både til kunder og til tatovører.

For moro skyld laget jeg en video hvor jeg hadde en liste over de verste kundene i et tattoo studio. Dette var ment som et humoristisk innslag, for å prøve å vise en mer humoristisk side av meg, ikke like tørr og seriøs. Dessverre var det såpass mange som ikke tok imot denne videoen med samme humør som meg, og jeg fikk så mange uhyggelige kommentarer. Mange som mente at jeg burde slutte i jobben min, siden jeg hatet det så fælt. De kalte meg negative ting, stygge ting og helt absurde ting. Jeg slettet de mest negative brukerne fra profilen. Big Time Nett Troll er ikke velkomne…

Jeg har ikke laget noen nye videoer siden i fjor, da jeg faktisk får en mild angst følelse bare jeg åpner appen, går inn på YouTube eller bare ser logoen. Foreløpig har jeg bare lagt det på is. Kanskje får jeg motet tilbake og lager nye videoer, men foreløpig har jeg ingen lyst. Ganske patetisk av meg å være så sårbar ovenfor litt kritikk, men jeg klarer heller ikke å skru det av.

Men jeg har fortsatt et behov for å dele med dere. Både tips og råd innenfor tatovering, men også litt mer om meg selv.

Jeg tenkte jeg kunne ta en spørsmålsrunde, hvis det er ønskelig? Har du et spørsmål? Kommenter under eller send epost til linda@attitude.no

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Fikk angst av YouTube", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!