(Last Updated On: April 1, 2020)

gravid mage i tredje trimesterGravid status

Det er så utrolig deilig å vite at man endelig er gravid i siste trimester. Nå er vi også ca halvveis på innkjøpslisten til lillegutt.

Nå er jeg altså i uke 29 (28+1). Jeg har fullført 69,6% av svangerskapet. Jeg har 86 dager igjen i følge Preglife appen. Det er fortsatt lenge igjen, men jeg gleder meg bare mer og mer. Han sparker hardere og hardere. Det er litt gøy, noen ganger skvetter jeg skikkelig av et plutselig spark, så jeg begynner å le høyt.

Jeg er fortsatt sykemeldt 75% på grunn av bekkenløsningsplagene. Det fungerer veldig fint. Og bassengtreningen på Svømmeakademiet gjør skikkelige underverker!

Barnevogn

Vi har vært i flere butikker og tittet på barnevogner i det siste, forskjellige butikker, og forskjellige merker. Vi har fått masse informasjon, utifra våre kriterier og behov. Etter å ha sett på vognene og trillet de rundt i butikkene, fant vi ut hvilket merke vi helst ville ende opp med. Da søkte jeg på finn.no, og fikk hakeslepp når jeg fant den vi nettopp var og hentet. Jeg fant nemlig en Bugaboo Limited Edition Diesel Cameleon! Med alt ekstra utstyr. Veldig pent brukt også. Til en veldig snill pris. Så jeg fikk favorittmerker mitt Diesel, og Marius fikk sin favoritt tekstil – Camo. Skikkelig luksus!bugaboo cameleon diesel limited edition

Navn

Nei, noe navn har vi ikke ennå. Jeg har en lang liste, men Marius vil helst vente til vi får se han. Jeg prøver å få Marius med på å i hvert fall ha en liste med “godkjente” navn, som vi kan plukke av når han er født. Men jeg skal ikke presse han. Det fungerer aldri. Det får komme etterhvert.

gravid selfie med ny frisyre og litt utringning

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Gravid Oppdatering – Barnevogn, Navn…", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!