(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg har hatt en ganske kjip periode i det siste, med mye smerter og kjedsomhet. Men nå i de siste dagene har jeg begynt å føle meg litt mer lettet, litt mindre smerter, og gleder meg mer enn før til å endelig få se han. Oi! Forresten er dette mitt innlegg nr 200 på bloggen.

Gravid Status

Nå er jeg altså i uke 40 (39+1). Jeg har fullført 96,8% av svangerskapet. Jeg har 9 dager igjen i følge Preglife appen. Men det er helt greit hvis han velger å dukke opp idag!

IMG_3483.png

Litt syting og klaging er vel lov…

Magen er så sinnsykt i veien. Når jeg skal sette meg ved bordet, reise meg fra sofaen, snu meg i sengen eller vaske hendene. Magen er stor og tung. I tillegg har jeg merket at hendene føles hovne og tunge. Men det er visst normalt fordi nervene i håndleddene er i klem.

Jeg strekker ikke helt til hjemme… Jeg vil ha det renere rundt meg, men får smerter og kynnere så fort jeg prøver meg på noe aktivitet. Jeg vil bygge rede, men får det bare ikke helt til…

Jeg blir veldig lett irritert og dårlig humør. Spesielt ovenfor Frida, stakar. Hun er veldig flink til å høre kun det hun vil høre. Og så fort jeg må gjenta meg, kjenner jeg at jeg blir varm, svett og skikkelig forbanna. Det ender heldigvis alltid godt, men det er ganske kjipt å bli så lett sinna.

Jeg er så tungpustet. Jeg blir andpusten av å prate, spise og gå… Det å ta på seg sokker er dagens treningsøkt. Jeg vet at jeg ikke akkurat er veltrent fra før, men kondisjonen nå er bare rent latterlig. Jeg er ikke akkurat noen “FunkyGine” nei… I tillegg er jeg veldig tett i nesen, spesielt når jeg skal sove. Så jeg må puste med åpen munn, så jeg sikler på puta, og snorker mer enn vanlig. Veldig sjarmerende. Vekker Marius flere ganger hver natt stakar…

IMG_3288.jpg

Ok, siste sytingen…

Jeg sover ekstremt dårlig. Ikke bare på grunn av pusten, men selvfølgelig også på grunn av bekkenet. Og alltid når jeg legger meg sparker Lillegutt ekstremt mye, og så får jeg kynnere, sånn at magen blir stram og anspent. Når jeg først sovner, sover jeg urolig, og må flere ganger opp på toalettet. Det å reise seg opp fra sengen midt på natten med full blære er ikke deilig. Jeg snur meg ofte, fordi jeg stivner i hele skjelettet. Føttene er rastløse, og føles ekstremt tunge, brennende og såre. Noen ganger må jeg stå opp på natten for å dusje føttene i kaldt vann, det pleier å hjelpe.

Ingen ferie i år…

Nei, det har jo ikke vært lett å planlegge noen ferie i år. Vi har jo hvert år hatt en liten tur sammen. Fikk nettopp en påminnelse på facebook fra idag for ett år siden, da vi dro på camping i Danmark, en herlig ferie:

Så jeg har kjedet meg mye hjemme på dagtid i det siste. Alene i leiligheten, vekk fra sol og varme. Men håper vi rekker å ta en liten miniferie før skolen starter, vi får se an formen min, og budsjettet.

Opptur på tur!

Marius har skjønt at jeg har kjedet meg en god del, så han tvang meg nesten med på tur opp til Nydalen for noen dager siden. Når jeg først kom meg dit, og fikk badet litt, var livet plutselig litt annerledes. Så nå har jeg fått tilbake litt energi, og skal fortsette å “neste” her hjemme.

IMG_3380.jpg

Og sånn går no dagan! Men ellers er alt bra 🙂 haha. Takk for at du gadd å lese litt klaging og syting. Ferdig nå. Lover! Nå venter vi bare på lillegutt, eller Påsan, som vi kaller han. Ønsker dere en super duper flott sommer så lenge, så skriker jeg ut når Påsan har ankommet!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Siste Gravid-Oppdatering?", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!