(Last Updated On: April 1, 2020)

Hallo dere 🙂

Idag har jeg vært på Bassengtrening for gravide med bekkenplager, som var veldig deilig som vanlig. Jeg tok det litt mer med ro idag. Så gikk jeg på en søt liten cafe og tok en liten snack. Spinat & Ananas smoothie. Nam 🙂

Har gått et par dager uten vipper. Det er litt deilig, men jeg føler at jeg mangler noe. Så de må nok på igjen 🙂

Det er så deilig å vite at man endelig i den siste 1/4 av svangerskapet. Jeg er ikke helt lei ennå, men jeg plages dessverre mer og mer fysisk, men også gleder jeg meg mer og mer mentalt til å se han.

Gravid status

Nå er jeg altså i uke 32 (31+1). Jeg har fullført 77% av svangerskapet. Jeg har 65 dager igjen i følge Preglife appen. Han sparker hardere nå, noen ganger får jeg nesten vondt. Han har snudd seg mye rundt i det siste, plutselig er det spark ned i blæra, senere ut mot siden eller opp i ribbeina.

Jeg er fortsatt sykemeldt 75% på grunn av bekkenløsningsplagene. Men jeg vurderer å trappe ned enda mer, da de siste dagene har vært skikkelig ille i bekkenet. Får se hva legen sier ved neste besøk.

Ommøblering

Vi har byttet rom med Frida, sånn at vi får mer plass til babyen. Det tok meg 4 dager. Jeg merket jeg slet meg litt ut de første dagene, så lot meg ta det litt roligere de siste. Men det ble veldig fint til slutt…

Frida hadde så utrolig mye ting. Hun har selv ryddet rommet sitt de siste årene, men denne gangen var det kanskje på tide at det var jeg som gjorde det. Jeg ble kvitt 4 søppelsekker med gamle ting, ødelagte leker, inntørket slim, lego, klær og masse annet som hun har vokst fra. Slik så rommet til Frida ut da jeg startet:

Dette rommet er nesten dobbelt så stort som det lille. Så det var fint å bli kvitt så mye småting. Her er resultatet da Frida fikk det lille rommet:

De andre rommene er ikke ferdige ennå. I kveld kommer det en levering fra Jollyroom, så i løpet av uka skal jeg rydde og organisere på badet. Jeg gruer meg til det, men gleder meg til å ha det mer organisert.

Nå lager Marius Chufte, og det lukter himmelsk på kjøkkenet. Nå gleder jeg meg skikkelig til middag.

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min.

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Gravid Oppdatering – Ommøblering, smerter og smoothie", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!