(Last Updated On: April 1, 2020)

Høres dramatisk ut, men helt sant. Kanskje jeg bare fortsatt er litt følsom og emosjonell etter graviditet og fødsel. Vi har fortsatt ikke blitt enige om navn til lille gutten vår, og det stresser meg litt skal jeg innrømme. Jeg har også lagt på meg en god del igjen i barseltiden, så føler meg veldig lite sprek om dagen, og det hjelper ikke på selvtilliten.

Det hjalp heller ikke akkurat å se seg selv på TV. Nå om dagen tar man flere selfies enn man blir tatt bilde av. Selfiene har man kontroll over, og man legger på litt filter og justerer litt farger. Men man tror også til slutt at man faktisk ser sånn ut. Så når man kommer på TV ser man at man ikke helt ligner på hun damen på selfiene i det hele tatt. For noe lureri! Haha.

Skjermbilde 2018-09-22 kl. 11.47.37.png

Jeg må faktisk ærlig innrømme at jeg ble litt småskuffet når jeg så Praktisk Info, for de hadde klippet bort alt jeg sa unntatt den aller siste setningen, når vi skulle kåre vinneren. Jeg skjønner at det må klippes en del i sånne programmer, men egosentriske meg ble litt lei seg når det ble så lite igjen.

Blant annet, som jeg nevnte i forrige innlegg, slang Jon Almaas ut at jeg var vel Norges svar på Kat Von D, noe jeg tok som et kompliment, og sa takk til. Han nevnte også mange andre fine ting om meg, som at jeg var prisbelønt og så videre. De hadde faktisk gjort litt research om meg, og det var hyggelig å få litt skryt. Herregud, nå høres jeg så stusselig og bortskjemt ut. Men jeg er jo en litt stusselig person innvendig, ikke så tøff som på utsiden. Uansett, all skryt i introduksjonen min ble klippet bort.

Skjermbilde 2018-09-22 kl. 11.46.12.png

Da hun med tatoveringen med brystet hadde vist frem sitt portrett som ikke lignet, spurte Jon meg om litt info om portretter. Jeg sa at det skal dessverre så lite til for at det ikke ligner, så det er viktig at tatovøren har tegneferdigheter, og er god på å kopiere fra referanser. Man kan ikke tatovere noe man ikke kan tegne. Det ble klippet bort.

Skjermbilde 2018-09-22 kl. 11.49.09.png

Da hun med penisen på armen snakket, spurte Jon om jeg hadde noen tanker, og jeg svarte at hun hadde større og finere penis enn meg, og jeg fikk vist fram min tulle-penis (se eget innlegg) på armen, som Kim tatoverte i fylla på messe. Så viste hun frem enda flere peniser på armen sin, alle lo, og det var god stemning. Det ble klippet bort.

Skjermbilde 2018-09-22 kl. 11.54.12

En annen ting vi snakket sammen om før opptak, de andre dommerne og meg, var hvor viktig det var å prøve å få frem hvor farlig det kan være å tatovere seg hjemme, og ikke hos et godkjent studio. Det var også en av grunnene til at Angus vant, nettopp fordi det å tatovere seg hjemme er så utrolig dumt, og faktisk livsfarlig. Dette snakket Tor Ola litt om da Angus hadde vist frem tatoveringen sin, men det ble også klippet bort.

Skjermbilde 2018-09-22 kl. 11.50.17.png

Noe de ikke klipte bort var litt av mitt sinnsyke forsøk på å drikke vann fra koppen. Haha! Men heldigvis klippet de før det ble for ille, og jeg måtte bruke begge hendene, og da hodet stivnet helt og jeg holdt på å sette i halsen…

 

Jeg er jo selvfølgelig veldig takknemlig for at de ville ha meg med på programmet. Men hadde jeg visst at det kun ble den ene setning jeg skulle si på kommando, hadde jeg ikke vært med. Jeg var på NRK i fem og en halv time, pluss flere forferdelig slitsomme timer med forberedelser hjemme, for den ene setningen! Bare det å være borte så lenge fra vår nyfødte var ikke lett i seg selv. Så når jeg satt og så programmet alene i stuen, da alle andre allerede hadde lagt seg, tenkte jeg: Var det verdt det?

Jeg håper jeg ikke høres ut som en Diva nå, eller jo kanskje, jeg ønsker vel at jeg egentlig var mer Diva. Kanskje jeg da hadde satt mer krav, eller bedt om mer info før jeg dukket opp der. Jeg er nok litt egosentrisk og PR-kåt, som Marius sier. Men jeg vet i hvert fall at jeg også er veldig ambisiøs. Jeg er ikke redd for å drømme stort!

Skjermbilde 2018-09-22 kl. 11.48.24.png

Men hva har jeg lært? Jeg har i hvert fall fått en påminnelse om at jeg har en tendens til å ha store forventninger og forhåpninger. Når ting ikke skjer som jeg ønsker, blir jeg veldig lei meg. Så det er bare å riste det av seg og gå videre. Jaja, sånn kan det gå! 🙂

Jeg har forresten en hel del kladder i bloggen nå, som jeg skal gjøre ferdig. Så nå kommer det litt fler innlegg snart igjen. Så fort lille “Påsan” sover, skriver jeg litt i bloggen.

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min. Så du programmet? Hva synes du om det? Kommenter gjerne under!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Hadde jeg visst dette, hadde jeg ikke blitt med!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!