Halloween Makeup – Død Nonne

(Last Updated On: April 1, 2020)

Frida spurte meg om jeg kunne være så snill å sminke henne idag, da hun skulle kle seg ut som en ekkel/død/Zombie-Nonne (min kostyme fra Halloween photoshoot på Attitude i fjor). Hun fikk også låne mine Zombie-tights og svarte gummistøvler.

Jeg elsker sminke! Igjen dukket den perfeksjonistiske kunstneren opp og tok helt av på ansiktet hennes. Jeg stakk bort på Nille og kjøpte den effekt-sminke pakken til 99,- og prøvde meg fram med lim, vaselin, dopapir og flere typer fake blod… Stakar. Når hun så seg i speilet ble hun selv redd, og var ikke helt sikker på om hun turte å gå ut døra nå.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Halloween Makeup – Død Nonne", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!