Halloween Verksted

(Last Updated On: April 1, 2020)

Halloween-Verksted… Er det en ting? Jeg vet ikke, jeg er ennå ikke helt vant til selve Halloween, det har liksom krypet inn i landet gradvis de siste årene, og blir mer og mer lik en skikkelig høytid. Jeg har med vilje holdt meg litt på avstand fra Halloween i voksen alder. Jeg tror det kommer av at jeg som tenåring var litt heks, var skolens Spiritisme-spesialist, spådde i Tarot, og bedømte folk etter deres stjernetegn. Favorittfilmen min var lenge “The Nightmare Before Christmas”. Etterhvert ble jeg så mett på alt det alternative, at jeg fikk rett og slett helt nok, nesten over til litt kvalmende metthetsfølelse, litt som med godteri…

Men  i går kveld skar jeg ut mitt aller første gresskar. Det var helt fantastisk moro. Som den perfeksjonistiske kunstneren jeg er, holdt det ikke med å prøve meg på å lage en klassisk smiley, men jeg måtte utfordre meg selv som vanlig og lagde et 3D smiley. Utrolig moro! Dette blir en tradisjon fremover.

Jeg prøvde å holde fingrene av fatet, men det gikk ikke gitt!

Og selvfølgelig, så var det utrolig hyggelig å være sammen med søte lillebroren min som har blitt så voksen og stiftet egen familie. En herlig familie med masse kjærlighet og varme. Når de andre var ferdige med sine gresskar, laget de gresskar-klementiner og kjempefine mumie-lykter av syltetøyglass. Jeg jobbet litt overtid på mitt gresskar jeg da…

Her er mitt aller første gresskar! Han fikk en fin plass på studioet! 

Så Halloween Verksted ja, det har nå blitt en ny høytids-favoritt for min egen del. Så får vi se hva som blir laget neste år. Hvordan er det med deg? Feirer du Halloween? Hvordan i så fall?  Kommenter gjerne.

Happy Halloween alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Halloween Verksted", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!