(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg blogger. Tror jeg… Jeg skriver i hvert fall innlegg og artikler til nettsiden min, både om yrket mitt og litt personlig. Jeg liker å titte innom topp-bloggerne. Jeg gjør det oftere nå som jeg har litt ekstra tid til overs, men jeg er litt nybegynner som bloggleser, så det jeg skal skrive om nå er vel egentlig bare mitt første inntrykk av bloggere. Jeg må innrømme at jeg er såpass ambisiøs at jeg faktisk fantaserer om å være på bloggtoppen selv en dag. Man vil jo gjerne være best på det man liker å gjøre… Men jeg er jo ikke som de. Jeg føler meg så annerledes enn de andre bloggerne. Ikke på noen negativ måte heldigvis. Jeg er veldig glad i livet mitt sånn som jeg lever det. Jeg har det veldig bra om dagen. Her er noen luftige eksempler på hvordan jeg føler meg annerledes enn de mest kjente bloggerne.

En vanlig dag for en blogger

De står opp freshe og vakre, gjør seg enda vakrere på badet og i sitt walkin closet, og holder seg utrolig vakre og flotte hele dagen. De er freshe, de glitrer nesten. Det lukter nesten parfyme av skjermen…

Hva forventes av en blogger?
Eksempel bilde fra pexels.com

De klarer å blogge hver dag, minst. Og alle innlegg er fulle av flotte bilder og innhold. De får frem sin egen personlighet, karisma, standpunkter og eventuelt produkter de vil fremme for å tjene prosenter.

Hva forventes av en blogger?
Eksempel bilde fra pexels.com

Jeg ser trøtt ut frem til lunsj. Jeg tar på meg det som ligger på toppen av haugen av nyvaskede klær i stuen, fordi jeg ikke har rukket å sortere de inn i skapet mitt. Jeg gidder ikke å sminke meg, kanskje litt foundation på haka for å dekke til noen utvidede blodårer hvis jeg har litt ekstra tid. Ellers har jeg tatovert brynene fordi jeg nappet de for mye som ung, og har nå vippe extenions fordi jeg rett og slett er skikkelig lat. De er ikke alltid på riktig sted når man våkner…

Hva forventes av en blogger?
Er det virkelig menneskelig å våkne opp helt klar for photoshoot?

Jeg har sikkert 40 kladder til blogg-innlegg liggende, men er aldri helt sikker på om de er gode nok til å legges ut. De fleste av de har ikke et eneste bilde som hører til, så de blir liggende lenge nok til at jeg etterhvert kaster de, da de blir utdaterte…

De har flotte photoshoots på Tjuvholmen, i Frognerparken eller i en urban bakgate på Løkka. Bildene er tatt av en god venn eller en fotograf. Dagene deres er fulle av bildefine hendelser, på cafe, en tur langs elven, oppå en vakker bru osv. .

Hva forventes av en blogger?
Eksempel bilde fra pexels.com

Jeg derimot tar en rask selfie på jobb, når ingen ser meg, da jeg er så sinnsykt sjenert. Jeg ber aldri noen om å ta et bilde av meg. Det virker veldig rart… Jeg har ingen nære venner jeg omgås med i hverdagen, så jeg pleier ikke å vandre så mye rundt på sånne flotte plasser eller gå på cafe, det tar jeg meg heller aldri tid til alene. Jeg klager ikke altså, jeg trives veldig godt uten mange venner nær meg i hverdagen. Det hender jo at Marius tar meg med på tur da, det setter jeg jo alltid pris på, men da er ikke proffe photoshoots det første vi tenker på. Det er såvidt jeg husker å ta noen bilder i det hele tatt når vi er noe sted egentlig…

Hva forventes av en blogger?

Action

De er som sagt sosiale, går på events, fester og møter venner. Eller så skjer det noe uventet, noe spennende, som passer perfekt å legge ut på bloggen utover kvelden. De får hver hendelse til å se helt fantastisk ut, som om man bare MÅ bli missunnelig på de på alle måter. Jeg kjenner i hvert fall litt på den missunnelsen noen ganger skal jeg innrømme.

Hva forventes av en blogger?
Eksempel bilde fra pexels.com

Når jeg kommer hjem fra jobb setter jeg meg ned i sofaen, tenker at jeg burde sette på en klesvask men utsetter det “litt”, prøver å legge ut noe på Instagram og spør Marius om jeg skal hjepe til med noe til middagen. Han sier nei, det er for sent nå uansett, maten er snart klar. Så klarer jeg kanskje å endelig sette på en klesvask, sjekker at Frida har gjort lekser, og så rydder jeg kjøkkenbenken fordi jeg har dårlig samvittighet for at jeg aldri lager middag. Så blir jeg sittende med laptopen i sofaen resten av kvelden. Vanligvis gjør jeg da designs til kunder, men siden jeg nå er sykemeldt, og etterhvert skal ut i permisjon, har jeg tid til hobbyer i steden. Jeg leser bloggtips, skriver, kladder og renskriver innlegg. Jeg er helt oppslukt av ting jeg liker, når jeg liker det. Det går opp og ned, hobbyer kommer og går… Heldigvis har Frida og Marius akseptert at jeg er sånn, men jeg får fortsatt høre det iblant.

Hva forventes av en blogger?
Standard kveld hjemme i stuen. Marius ser på Netflix, og jeg er nerd.

Sterke meninger

Bloggere har sterke meninger, klare statements og beskjeder og står for det de skriver når de blogger. Er det det som forventes? At de skal forandre verden med sterke meninger?

Ikke det at jeg ikke står for det jeg skriver, men jeg har rett og slett ikke sånne sterke meninger. Jeg er ikke veganer, feminist eller engasjert i politikk eller religion. De meningene jeg har, har jeg som regel holdt for meg selv, da jeg er ekstremt konfliktsky. Jeg har såvidt turt å bestemme middager eller filmer hjemme, da jeg helst vil at andre skal bestemme, det er alltid lettere. Jeg sliter veldig når jeg hører på en debatt, da jeg helst holder med alle parter. Derfor holder jeg meg unna å legge ut noe særlig av egne meninger, for de forandres ganske lett…

Hva forventes av en blogger?
Eksempel bilde fra pexels.com

Influencer

En blogger/Influencer er jo et forbilde for ekstremt mange. Derfor har de også ekstremt mye ansvar. Det må nok være en fin balanse mellom å være et forbilde, og å påvirke. De tjener tross alt penger på å inspirere andre. Er det det som forventes? At de skal fungere som en inspirasjons-kanal innen markedsføring av produkter?

Det er vel også derfor jeg ikke regner med å noen gang tjene penger på bloggen min, da jeg ikke er god på å påvirke folk med vilje, siden jeg er så lett påvirkelig selv. Ikke det at jeg har lyst til å prøve å påvirke heller, da jeg ikke har noe konkret å påvirke med, som jeg vet om i hvert fall. Men jeg trives godt med å bare dele kunnskaper om det jeg kan mest om, først og fremst tatovering. Og jeg liker også å dele litt av meg selv, følelser, tanker og tips.

Hva forventes av en blogger?
Eksempel bilde fra pexels.com

Jeg kan vel oppsummere at jeg til tross for mitt perfeksjonistiske syn på bloggere, og mitt håp om å kunne vise min beste side som en blogger, innrømmer jeg at jeg bare er et menneske. Derfor ønsker jeg nettopp å vise dere de ekte sidene av meg, de enkle, de ærlige…

Hva forventes av en blogger?

Så tilbake til spørsmålet: Hva forventes egentlig av en blogger? Hva mener du? Kommenter under!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Hva forventes egentlig av en blogger?", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!