(Last Updated On: April 1, 2020)

Lenge siden sist!

Her kommer endelig en liten oppdatering fra mitt liv. I mitt siste innlegg “Stopp” fortalte jeg dere at jeg endelig hadde funnet ut at kneet mitt måtte opereres, da det ikke var Atrose, men en skikkelig skade og cyste på menisken, røket korsbåndet og kraftig betennelse mm… Men det er nemlig også en annen grunn til at jeg satte hele min slanke-dagbok på pause, og hvorfor jeg ikke kunne operere.

w2lurfTNRXyg6+9ErhLDRwVi fant nemlig ut i desember at jeg er gravid!

Woohoo!

Termin er foreløpig 7. august. Vi har prøvd en god stund, hadde en MA (missed abortion) i uke 11 for ett år siden, og 2 SA (spontanaborter) etter det. Det har vært litt av en psykisk berg-og-dalbane. Så denne gang ville jeg være mer forsiktig før jeg ville fortelle noen. Vi hadde en tidlig privat ultralyd i januar, bare for å føle oss litt sikrere. Frida gleder seg veldig til å endelig bli storesøster, og Marius og jeg gleder oss også masse selvfølgelig. Dette har vi virkelig ventet på.

fullsizeoutput_185a.jpegNå er jeg endelig i andre trimester. Ferdig med kvalmen heldigvis. Begynner allerede å bli ganske rund på magen. Nå gleder vi oss veldig til ultralyd på sykehuset i midten av mars.

Tar det med ro

Siden jeg ikke får operert kneet, har jeg fått beskjed om å holde kneet mest mulig i ro, siden jeg ikke kan ta betennelsesdempende og minimalt med smertestillende. Så jeg har blitt god venn med sofaen og Netflix i det siste. Slanke-dagboken får starte igjen etter fødselen, eller rettere sagt etter hviletiden etter kne-operasjonen. Nå tar jeg meg en velfortjent pause, og nyter masse gode serier og forhåpentligvis mest sunne snacks!

Jeg kommer til å oppdatere booking info etterhvert som jeg vet mer, men foreløpig er jeg fullbooket ut mai, og må bare se an formen etter det. Dermed er booking stengt frem til jeg vet mer om permisjonen mm.

IMG_0235

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Hva jeg EGENTLIG ville fortelle dere…", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!