(Last Updated On: April 3, 2020)

Jeg vil skrive mer, jeg vil dele mer… Jeg kjenner et indre behov for å skrive ned ting som skjer i livet mitt, og dele det med dere. Så hvorfor holder jeg igjen hele tiden? Mulig fordi jeg vakler frem og tilbake med ting jeg holder på med, ombestemmer meg ofte for egne prosjekter. Noen ganger skjer ikke ting slik man ønsker, mens andre ganger dukker nye ting opp helt uventet. Jeg har også en tendens til å være redd for hva andre vil mene om meg og mine meninger, men det må jeg bare slutte med, ikke sant? Så her kommer det – HEADS UP – en dypere og mer personlig versjon av meg selv, her på min blogg!

Full sminke på, prøvde meg på en liten photoshoot når jeg lagde mine siste videoer.

En super kjapp oppdatering på denne uken så langt: Våknet opp med stiv nakke i helgen som videre ble til en senebetennelse i armen, tatt voltarol, og vært hos legen, fikk da endelig henvisning til fysioterapaut. Stakk innom Bislett Fysikalske Institutt idag på vei hjem fra jobben (var innom for å hilse på, er så kjedelig å bare sitte hjemme), og fikk satt meg på venteliste hos de. Får bare se hvor lang tid jeg må vente på det da. Men har jo hatt smerter på og av i 15 år, så noen måneder til skal jeg klare å vente! Jeg var heldig nå som hadde nesten bare stamkunder som enkelt kunne flyttes. Digger når kunder har forståelse, og ikke blir sinte fordi de må flyttes til senere.

Stakkars lesere… Allerede er dette en blogg med bare smerter og alvor. Neida, jeg har masse positive ting å skrive om også, jeg lover! Nå skal jeg igang med å designe et par nye tatoveringer til kunder som venter…

Min egen lille kosekrok i stua, hvor jeg skriver, lager designs og hører på deilig musikk.

Jeg har massevis jeg vil dele av ting som har skjedd de siste årene, men jeg kan jo ikke skrive ned alt på en gang. Derfor tenkte jeg spørre deg om du har noe spørsmål til meg. Har du fulgt meg men lurer på noe? Har du noen gang hørt et rykte om meg? Jeg er veldig spent på hva mine lesere vet om meg, tror om meg eller lurer på? Skriv GJERNE en kommentar under. Setter veldig pris på det.

I mellomtiden kommer jeg til å oversette mange av mine tidligere innlegg tilbake til norsk, siden de fleste av mine lesere en norske. Så tilgi meg hvis de tidligere innleggene mine er litt rotete og med blandede språk. Det vil ta litt tid å rydde opp i de.

Og tusen takk for at nettopp DU har lest dette idag!

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Jeg bare hopper i det – faderullan heller!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!