(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg har hatt en dilemma i det siste. På grunn av skaden i kneet skal jeg ikke gå turer, men heller trene styrke. Men på grunn av bekkenplagene i graviditeten som stadig forverres skal jeg ikke trene styrke, men heller gå turer. Jeg kan ikke fortsette å bare ligge i sofaen fordi alt annet gjør vondt hele tiden. Jeg vil jo ikke kunne gå i det hele tatt etterhvert hvis jeg ikke finner en form for bevegelse. Etter flere samtaler med lege, fysioterapeut, jordmor og til slutt en Facebook gruppe med mange damer med erfaring fra lignende, så fikk jeg endelig et tips om noe som kunne passe for mine behov, nemlig Bassengtrening for gravide med bekkenplager. Så jeg meldte meg på for å gå en gang i uken.

p1000446
Bilde av bassenget, lånt av nettsiden til Svømmeakademiet i Oslo.

Så tirsdag denne uken var første gang jeg hadde på meg en badehette. Jeg følte meg ikke akkurat sexy, men fy flate, for en behagelig trening! Det var jo også hyggelig å treffe andre gravide. Selv om jeg er veldig sjenert klarte jeg heldigvis å få med meg et navn eller to.

swim-3287239_1280

Når jeg gikk ut av bassenget 50 minutter senere følte jeg at kroppen veide et tonn. Da skjønte jeg hvor vektløs jeg hadde vært. Selve treningsøkten kan jo sikkert ikke sammenlignes med mange andre mer effektive trenings-typer, men allikevel ble jeg litt støl flere steder dagen etter. Allerede på tirsdag kveld meldte jeg meg på torsdags-kurset også, så nå går jeg to ganger i uken.

Dette anbefales sterkt til alle gravide, og ikke minst de med bekkenplager. Jeg vet ikke om det vil direkte lindre noe av smertene, det har ikke gjort det for min del. Men bare at jeg endelig kan bevege meg fysisk uten å belaste plagene og skadene gjør meg veldig glad, og positiv til å takle denne graviditeten best mulig.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Jeg er endelig i bevegelse!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!