(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg snakker altså om studioet, etter vår berømte oppussing. Det mangler fortsatt noen små detaljer her og der, men nå er det såpass klart at vi kan endelig ta litt freshe bilder. Herregud, så flink Marius har vært med å planlegge og tenke ut hvordan det skal se ut. Nå er jeg veldig glad for at vi er ferdig, da jeg er skikkelig lei av oppussing.

Jeg skal filme en del fremover, så etterhvert kommer en video som havner på nettsiden til studioet, men her er noen smakebiter i bildeform:

Graffiti i Lobbyen av kollega Kim Dahlstedt

7e1b8049-76cf-4d37-95d7-a03636867f6a

Jeg skal ta flere bilder snart, og da dukker de nok opp på nettsiden til studioet. Ikke glem å følge studioet på Instagram for tatoveringer og Snapchat for annen moro.

Takk for at du tittet innom bloggen min 🙂

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Jeg er så stolt! Oppussingen er ferdig! Se bilder!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!