(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg tenkte alltid at jeg fortjente den godteposen, den røyken, den drinken… Rart egentlig, at man føler man fortjener noe som ikke er bra i det hele tatt. Da er det jo omvendt psykologi eller noe? Er jeg ikke god nok? Er det derfor jeg bare fortjener noe som gjør meg verre, sykere, tykkere og mer syk?

Jeg fortjener et langt liv, en smertefri kropp og en bedre selvfølelse. Heller det!

Bare en liten tanke jeg ville dele mens jeg spiser litt lunsj på jobb.

Bilde fra snapchat: electriclinda

Ha en fin dag! Det fortjener vi alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Jeg fortjener ditten og datten…", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!