(Last Updated On: April 1, 2020)

Det er varmt. Det har vært en rekordvarm mai, og nå er vi allerede ferdig med juni. Jeg har termin 2 august, så regner med at det vil komme flere dager hvor jeg sliter i varmen. Dette er ikke reklame, da jeg ikke har fått dette sponset eller noe. Det er kun min egen anbefaling etter egen erfaring og vurdering.

Det startet med at vi tok en liten tur i parken og spiste en is. Vi hadde tatt med et teppe. Men jeg fikk så fort vondt av å sitte på bakken, og jeg greier ikke lenger å ligge på magen, da den har blitt ganske rund. Å ligge på siden er heller ikke så behagelig på grunn av smerter i bekkenet. Det blir for hardt rett og slett. På forumer leste jeg om andre gravide som gravde hull i bakken for å kunne ligge på magen, og noen som gravde groper i sanden på stranden.

Så jeg tenkte at det burde finnes en bademadrass for gravide eller noe, med hull til gravid-magen. Jeg googlet meg til slutt frem til dette produktet i England. Jeg har ikke funnet noe slikt i Norge, eller i skandinavia.

Nettbutikk

Jeg bestilte den 15 mai, og den var i Norge 22 mai. Da fikk jeg en mail fra FedEx hvor jeg måtte vise de en kvittering på hva dette var for noe, slik at de kunne sende det hjem til meg. Et par dager senere fikk jeg hentelapp fra posten.

Stranda

Vi dro på stranda, sammen med et vennepar. De var så søte å blåste opp madrassen for meg -“Nei, du skal ikke blåse, bare sitt og vent du!”

Jeg testet den som liggeunderlag først. Det var faktisk himmelsk å kunne ligge på magen igjen. Jeg kjente at magen så vidt berørte bakken akkurat på midten, men det var fortsatt så behagelig. Jeg klarte endelig å ligge i ro ganske lenge. Det var nok lurt å ha et teppe under den, så den ikke fikk kvister og steiner som underlag.

Så brukte vi den når vi gikk ut i vannet. Flere av oss fikk gleden av den, ikke bare magen og jeg… Både fedrene og barna hadde gleden av den når jeg ikke trengte den.

Men var den verdt det?

Ja, jeg synes den er verdt pengene. Den er ganske deilig å ligge på, det hjelper veldig mot de som er plaget av stiv og tung gravid-kropp. Skulle det bli hull på den er det nok ganske enkelt å lappe den. Det fulgte også med en gjennomsiktig liten klistrelapp hvis det skulle skje.

Jeg har fått rabattkode til dere! Jeg har ikke fått noe for å skrive dette, så det er ikke reklame. Det er kun min egen anbefaling av et produkt som er vanskelig å få tak i.

Jeg kjøpte “mint”, den finnes også i “pink” og “silver”.

Kjøp den på: http://www.holo-lilo.com

Rabattkode electriclinda20 gir 20% rabatt! (Gjelder t.o.m. 31. juli)

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Jeg testet Holo Lilo – Bademadrass for gravide!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!