Kjære Rykter!

(Last Updated On: April 3, 2020)

Idag tenkte jeg for moro skyld å svare på diverse rykter jeg har hørt om meg selv over årene, både arbeidsrelaterte og personlige. Jeg har lært å ikke ta meg nær av de, men heller se humoren i hele greia. Tar det også som et kompliment når folk gidder å bruke masse energi på å snakke om meg, uansett hva det handler om. Men det er også litt spesielt, når folk som ikke kjenner meg, aldri har møtt meg, mener det vet mye om meg. Men uansett, starter med den jeg hører oftest:

HUN HAR FLERE ÅRS VENTELISTE

Ja, jeg har lang venteliste. Men ikke flere år som det var da jeg holdt til i Moss, nå er det ca 1/2 år, da jeg har flere kollegaer som kan ta seg av mange av kundene. Det er stor pågang, og jeg får bare tatovert en av gangen. Dersom du ikke er villig til å vente er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å gå til noen andre. I fremtiden kommer jeg forhåpentligvis kun booke 3 mnd av gangen. Les mer om booking her.

HUN ER NORGESMESTER I TATOVERING

Nei, jeg er ikke Norgesmester i tatovering. Det finnes ikke noe mesterskap. Hadde vært veldig vanskelig å fått det til. Blir som å ha mesterskap i kunst eller musikk. Veldig individuelt, smake er som baken! Men jeg har derimot vunnet over 50 internasjonale tattoo priser, se hele lista her.

HUN ER NORGES DYRESTE TATOVØR

Ja, timesprisene min er høy, men nei, jeg er ikke dyrere en de fleste. På grunn av at jeg er effektiv og rask, vil en sleeve eller rygg ta meg mindre tid enn hos en gjennomsnittlig artist, dermed koste rundt det samme.

HUN STENGTE BOOKING FORDI HUN SKULLE PÅ REHAB AV HEROIN/KOKAIN

Nei, jeg har ikke vært på rehab for hverken heroin eller kokain. Jeg holder meg heldigvis langt unna narkotika, og tar kun et par drinker to til tre ganger i året. Grunnen til at bookingen stopper plutselig en gang iblant, er fordi jeg blir såpass fullbooket, at jeg må sette stopp, slik at jeg kan planlegge ferier og helger med datteren min (som også skal samsvares med hennes far). Å ha lange ventelister er selvfølgelig bare et luksusproblem, men samtidig også en stor vekt på skuldrene, mentalt.

HUN ER SKIKKELIG DIVA

Ja, jeg er nok litt Diva. Ifølge ordboken er Diva en god sangerinne, ofte innen Opera. Jeg sang mye som yngre, har til og med spilt inn album. Men samtidig er jeg ganske naiv, dumsnill og redd for å tråkke på tær, så jeg har dessverre ikke en Divas selvtillit, men jeg jobber med det!

HUN ER VENNELØS

Sant, jeg har ikke særlig mange venner. Et par gode venner holder. Jeg trives best uten selskap, eller sammen med min nærmeste familie og kollegaer. Jeg er ikke glad i store selskaper, fester eller til og med det å gå på cafe og snakke med en venninne. Jeg har blitt mett på det som følger med uteliv, mye falsk snikksnakk, og ufrivillig jobbsnakk. De få gangene jeg er ute og tar meg en drink har jeg ikke lyst til å se på tatoveringene til fremmede, eller gi de en ca pris på en coverup.

HUN TJENER SINNSYKT MYE PENGER

Selv om min timespris er høy, betyr ikke det at de pengene er mine. Det er kun en liten prosent av det som jeg faktisk får beholde selv etter husleie til studioet, utstyr, regnskap, skatt mm. Jeg er ikke millionær og jeg lever ikke i luksus. Jeg kunne nok ha gjort det dersom jeg ikke hadde vært så ung og dum da jeg begynte å tjene penger for 17 år siden. Jeg sløste mye på reiser, studioet, interiør, røyk, og generelt materielt søppel. Jeg gikk i alle feller og eier ikke nåla i veggen. Nå betaler jeg ned gjeld, for å om noen år begynne å spare til egen bolig. Bedre sent enn aldri!

HUN GIKK KONKURS

Ja, jeg har gått konkurs flere ganger. Det er nettopp derfor jeg endelig har innrømmet at jeg ikke skal styre bedriften og økonomien, men heller fokusere på hva jeg gjør best – å tatovere!

 

Har du hørt noe rart om meg eller Attitude? Kommenter gjerne, gøy med litt lesestoff!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Kjære Rykter!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!