(Last Updated On: April 1, 2020)

Wassap folkens? Jeg har ikke skrevet i bloggen på evigheter, faktisk 3 hele uker siden, det var vel siste gravid oppdateringen. Det har ikke vært prioritert, kan man vel godt si. Men her kommer en oppdatering på hva som har skjedd de siste 3 ukene:

IMG_3565.jpg
1 august – koste meg i senga med Pizza og Glow (på Netflix) og totalt 50 timer med maserier / falske rier (regelmessige men ikke vonde kynnere/sammentrekninger)
IMG_3575
2 august – magen på sitt aller største – det aller siste mage-bildet. Var ganske lei ja!

Storken kom!

På termindagen (2 august) satt vi i sofaen og så på TV, Frida, Marius og jeg. Plutselig fikk jeg en følelse av at noe var litt annerledes, og da jeg gikk på badet begynte vannet å gå! Jeg ropte til Marius, som da ble super stressa. Marius blir aldri stressa, så med super stressa mener jeg at han ble litt anerledes i oppførselen. Han begynte faktisk å pusse et speil sånn ut av det blå, for å tenke på noe annet… En lang historie kort: Jeg fødte lillegutt 03:22 morgenen etter termindagen. Alt gikk veldig fort og intenst, og han er frisk og hel.

Vi har ikke blitt enige om noe navn til han ennå, vi føler fortsatt at han er en veldig mystisk liten mann. Vi har noen løse favoritter, men det tar kanskje litt tid å bli helt sikre. Foreløpig kaller vi han det vi har gjort siden vi fikk vite kjønnet, nemlig Påsan. Hele familien kaller han Påsan, så jeg synes det er på tide å finne et ekte navn, så det ikke går for langt med dette kallenavnet.

Jeg vet ikke hvor interessant det er å høre hele fødsels-historien, men deler den gjerne hvis det skulle være ønskelig. Vi kom hjem fra sykehuset for litt over en uke siden, og har sakte men sikkert blitt litt mer kjent med han. Jeg kjenner jeg fortsatt trenger litt mer tid før jeg farter rundt fysisk, eller driver med hobbyer eller andre ting. Men kjenner også at jeg begynner å bli litt rastløs mentalt, jeg har tross alt vært ganske innestengt i denne leiligheten på grunn av varmen og graviditeten i sommer.

Bildedryss

Her er et lite bildedryss fra sykehuset:

Vi er nå en større familie, og vi er alle veldig lykkelige og nyforelskede. Marius er verdens herligste baby-pappa som koser og duller, og Frida er en super-storesøster som farter rundt og skifter bleier uten å bli bedt om det. Jeg er i himmelen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Lillebror er i hus!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!