(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg har vel alltid vært ganske bortskjemt. Jeg fikk alltid det jeg trengte som liten, og skaffet meg det jeg ville ha som voksen. Jeg har selvfølgelig ikke hatt råd til alt jeg har shoppet igjennom årene, da jeg har vært veldig naiv og impulsiv. Derfor eier jeg fortsatt ikke bolig, og har en god del skattegjeld. Litt som på luksusfellen…

Men jeg er voksen nå. Prøver i hvert fall…

Jeg vil kunne gå i banken og søke boliglån med kjæresten min.  Og jeg vet at jeg får det til en dag. Men for å hjelpe meg selv komme dit, må jeg jo skjerpe meg. Det er jo egentlig enkel matematikk. Man må jo tjene mer enn man bruker, for at kontoen skal vokse. Derfor tok Marius meg med på Loppemarked for første gang. Jeg har vel vært innom et par loppemarkeder tidligere, men aldri med et voksent og åpent sinn.

Marius gikk i Speideren som liten, og hadde ofte loppemarked. Han sa at vi måtte være tidlig ute, så vi sto faktisk i kø en halvtime før åpning på første dagen. Han forberedte meg på å løpe til ønsket avdeling, sånn at jeg kunne finne gullet. Jeg skjønte nesten ingenting. Køen ble lenger og lenger bak oss. Det var flere som trengte seg frem, var helt klare for å løpe. Så kom en av de som organiserte, med gul vest, og ga en hyggelig velkomst tale, og etterhvert ramset opp hvor alle avdelinger som klær, leker, sport osv lå. En annen mann gikk nesten på meg da han var usikker på om han sto på riktig sted eller ikke. Han ville virkelig være best mulig forberedt.

Når dørene åpnet løp faktisk folk i forskjellige retninger. Jeg trodde ikke helt mine egne øyne. Vi spaserte rundt, og fant masse flott. Nå er jeg heldigvis ikke like impulsiv som jeg var før, så jeg klarte å holde meg til realistiske kjøp.

Hva jeg endte opp med:

  • Et 1500 biters puslespill til 30,-
  • En massivt stor bærepose full av babyklær til den kommende babyen til 150,-
  • En rettetang fra Vidal Sassoon til 100,-
  • 2 kule jakker til Frida til 40,- per stk

Hva lærte jeg om loppemarkeder?

  • At man kan “finne gull” hvis man er tidlig ute.
  • At man bør vite hva man er ute etter på forhånd, sånn at man ikke går amok på totalt unødvendige ting, bare fordi de er billige.
  • Ha Vipps klart, og kontanter dersom de ikke har Vipps.
  • Ha med en handle-bag, som Ikea-pose el.l. Ikke alle har poser å gi ut.

Med tanke på hvor mye som trengs til babyen, er det ingen tvil på at Loppemarkeder kan være gull verdt. Dette er definitivt ikke siste gang!

Så vær så snill og skrik ut i kommentarfeltet hvis dere har noen tips på gode Loppemarkeder i Oslo i nærmeste fremtid.

Ha en flott helg alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Linda prøver noe nytt: Loppemarked", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!