Mamma

(Last Updated On: April 3, 2020)

Mitt aller første ord. Mamma. Denne spesielle, kreative og alternative damen som svever rundt i en egen liten boble i sin egen lille hytte ute i skogen. Litt heks, litt huldra, litt alv, veldig kunstner, veldig åndelig og veldig sær.

Jeg ser virkelig opp til hennes intensitet, skjønnhet og milde vesen. Jeg må jo få lov til å skryte litt av henne. Det er takket være mamma at jeg er tatovør. Ikke bare fordi hun ga meg ideen eller fordi hun dro meg med til Ski og snakket med Birdie som ga meg lærlingplass på dagen. Men også fordi jeg har arvet mye av hennes kunstneriske evner, intensitet og ambisjoner.

Min lillebror, meg, og mamma 🙂

Mamma ble nok født med kunst i blodet. Hun gikk på kunst og håndverksskolen da hun var ung. Hun har drukket vin med Odd Nerdrum. Hun har solgt smykker på Karl Johan.

Et av de mange sølvsmykkene hun laget for en del år siden.

Hun laget sitt eget sminke merke. Hun har vært frisør i mange år i egen salong med flere ansatte. Hun har vært tegne lærer på videregående skole. Nå lever hun av sin billedkunst, og har flere og flere utstillinger rundt i landet.

Hun har en sånn heftig drive som hele tiden er på høyt gir. Hun sitter oppe sent på natta og skaper. Kjenner meg så mye igjen, vi er veldig like der. Vi er skremmende like på mange områder…

Jeg er veldig stolt av mamma! Hun har virkelig alltid hendene fulle, og allikevel er hun så snill og mild. Hun bryr seg alltid mest om familien. Jeg vet at vi ikke er helt som the Kardashians, som mamma digger, men vi er glad i hverandre selv om vi ikke henger sammen eller ringes hver dag. Vi er alle fulle av energi og ambisjoner, og kjeder oss aldri. “Mange jern i ilden” er et passende ordtak for hvor jeg kommer fra.

Ta gjerne en titt på mammas bilder på hennes nettside. Her er noen av mine favoritter:

Er du på jakt etter noe positiv, fargerik og glad, flott kunst som passer godt i alle rom og bygninger, har du virkelig funnet den rette kunstneren. Jeg mener hun burde skru opp prisene sine, så du får slå til nå hvis du vil investere i kunst mens hun fortsatt er overkommelig.

Sjekk ut www.lizravn.no nå! Og lik henne gjerne på facebook. Tusen takk!!!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Mamma", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!