(Last Updated On: October 24, 2018)

Jeg måtte bruke en god stund for å kunne skrive ned hele denne listen med mine tatoveringer, som jeg har tatt siden år 2000. Jeg regnet ut 51 stk, og nå legger jeg ut listen med alle sammen, i rekkefølgen jeg tror de er tatt, sånn nesten i hvert fall. Jeg har regnet ut i fra hver nye ide/tegning. Jeg måtte dele opp dette i flere deler, da det er så mange. Her er første del:

⚡Mine første 10 tatoveringer⚡

1. Havfruen på stenen – venstre overarm

Jeg tenkte lenge igjennom min første tatovering. Det var i år 2000, jeg var 19 år og bodde i Drammen en stund. Jeg ville ha en personlig tatovering, så jeg tegnet en havfrue som satt på en sten i vannet. Jeg er født i jomfruens tegn, så jeg synes det passet, og jeg har alltid likt havfruer. Denne tok jeg hos Svein Øygard på Leading Light i Drammen. Jeg finner ingen bilder av hvordan denne tatoveringen så ut på denne tiden dessverre, men som tatovering nr 3 bygger jeg videre på den, og det har jeg bilder av!

2. Armbånd med ametyst – høyre håndledd

På denne tiden hadde jeg nettopp begynt som lærling hos Birdie i Ski. Jeg hadde tidligere den dagen sagt at jeg ikke skulle ha noe på underarmene. Jeg ombestemte meg fort gitt… Denne laget kollegaen min Gjermund “Old Dog“, som nå jobber på Lucky 7 i Oslo.

3. Bygde på bakgrunn rundt havfruen

Havfruen var litt alene, så veg valgte å bygge på med bakgrunn, dette gjorde Birdie. Vi la til litt himmel, bakgrunn med hav og landskap. Vi la også til en vannskorpe og litt fisker og undervanns landskap. Jeg husker jeg følte meg veldig tatovert plutselig, det var ikke så vanlig at jenter hadde så store tatoveringer. Dette var fortsatt i år 2000.

4. Heksa i flammene – høyre overarm

Denne laget Gjermund “Old Dog” etter min egen tegning. Den ble vel egentlig ikke ferdig, den skulle jo egentlig også ha flamme-farger… Noen tatoveringer blir helt enkelt aldri ferdig, men jeg overlever 🙂 Nå var jeg skikkelig tatovert! Jeg husker jeg merket at folk stirret på meg på en nye måte, de hvisket og pekte. Jeg ble vant til det etterhvert…

5. Ohm – nakken

Denne husker jeg ikke hvem som lagde faktisk. Men en kollega fra Ski tenker jeg, regner med Birdie eller Gjermund. Jeg er ikke Buddist, men liker mye av filosofien bak Buddismen. Så hvis jeg måtte velge en religion for resten av livet hadde det blitt det.

6. Kirsebær – innside høyre underarm

Denne laget Gjermund “Old Dog” på meg, helt på impuls, på en messe i København fordi han kjedet seg. Da var han inne i en “New School Periode”. Jeg har ikke klart å finne bilde av hvordan den så ut dessverre. Jeg har senere fargelagt bekgrunnen. Sånn ser den ut nå:

7. Lilla stjerne – høyre albue

Definitivt en av de vondeste og merkeligste stedene å tatovere seg. Birdie laget denne. Den har faktisk holdt seg bra for å være midt på albuetuppen.

stjerne på albuen

8. Små sommerfugler – venstre håndledd

2 små sommerfugler på innsiden av venstre håndledd, ca 2-3 cm høye. Dette har jeg ikke greid å finne noe bilde av, men en ca tegning. Det var en BFF tatovering som jeg tok sammen med mine daværende to beste venninner. Jeg har etterhvert dekket den til med andre større tatoveringer…

cameraRollTempImage

9. Naken dame – venstre innside legg

Denne laget jeg selv, for å øve meg litt på realisme. Tegningen er laget av en av mine kunstneriske helter Boris Valejo, men jeg fjernet “smykket” hennes. Nå som jeg sammenligner den for første gang på 18 år, ser jeg at den har endret form en god del, og blitt ganske blurry med årene.

10. Kala fe – bakside høyre underarm

Denne ble laget av Joakim fra For Evig Og Alltid i Moss, på Oslo Tattoo Convention, da det ble holdt på Rockefeller i 2002. Jeg husker jeg slet, da det gjorde ganske vondt. Og fikk skikkelig feber etterpå. På bildet under er tatoveringen faktisk ca 16 år gammel!

Det var mine første 10 tatoveringer. Følg med om en uke for de neste 10.

Tusen takk for at du stakk innom bloggen min. Hvor mange tatoveringer har du? Kommenter under da vel!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Mine Tatoveringer (Tattoo Tour) del 1", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!