(Last Updated On: October 24, 2018)

Jeg måtte bruke en god stund for å kunne skrive ned hele denne listen med tatoveringer jeg har tatt i løpet av årene. Jeg regnet ut 51 stk, og nå legger jeg ut listen med alle sammen, i rekkefølgen de er tatt, sånn ca. Jeg måtte dele opp dette i flere deler, da det er så mange. Se del 1 HER. Her er andre del:

Fortsettelse på Tattoo ferden

11. Rare blomster/ansikter – høyre underarm

Noen impulsive blomster med ansikter jeg fant tilfeldig. Nå begynte det å handle om å fylle armene fortest mulig. Laget av Pero, da han jobbet hos Birdie. Nå driver Pero Lucky 7 i Oslo.

12. Piratskalle med rosa flaggermusvinger – brystet

Denne laget Gjermund “Old Dog“. Vi tok den i 2 omganger. Det var en av de vondeste jeg hadde opplevd hittil.

13. Rosa sløyfe – nedenfor heksa på høyre overarm

Her var det et tomrom nå, mellom heksen og underarmen, så da fant jeg ut at jeg ville ha en rosa sløyfe. Ikke sikker på hvorfor ville ha akkurat det, men Birdie var med på det.

27082007678_preview

14. Jomfru symbolet – venstre ringfinger

Jeg tror denne egentlig har havnet i feil rekkefølge, men er det så nøye… Min første tatovering på fingrene, symbolet for jomfruen.

15. Manga ansikter – venstre underarm

Jeg hadde ikke kunder den dagen, og kjedet meg. Så fant jeg en “How to draw Manga” bok, og plasserte 4 ansikter rett på armen og tatoverte meg selv. Etterhvert ble jeg lei av det samme spørsmålet alle stilte “Åh, er det fra Pokemon?” Så den ble etterhvert laseret vekk… Har desverre ikke greid å finne noen bilder som viser helt hvordan de så ut, bortsett fra denne lille smakebiten…

1930396_35485205852_1543_n

16. Madonna farge portrett – høyre skulder

Jeg elsker Madonna. Hun var mitt største idol. Denne laget Sancast på meg på Tattoo Convention i Oslo. Husker ikke hvilket år det var… Det på skulderen er laget senere…

IMG_2396.jpg

17. Stjerner – venstre side av halsen

Stjerner var jo inn da! Spesielt på armene. Jeg var skikkelig annerledes og tok de på halsen i steden! Og selvfølgelig i lilla, som var favorittfargen i mange år…

IMG_7334_preview

18. T – høyre kne

Ja, dette er vel den tatoveringen som ble gjort på den mest spesielle måten, samtidig som den er min aller minste. Den ble tatt hjemme hos Birdie, på fest, uten maskin. Utendørs. På en fjellskråning. Med en nål og blekk. Og vodka som desinfeksjonsmiddel. Veldig lurt! Den hadde en meget spesiell betydning, men det husker jeg ikke hva det var. Så spesiell var den altså!

IMG_2394.jpg

19. Diverse symboler – alle resterende øvre ledd av fingrene

Så tok jeg altså en G-nøkkel, en tattoo maskin, et piratsymbol, og en LR (for navnet mitt på de øvre leddene på høyre hånd. Og Pentagram, Kinesisk for apen, og Merkur på øvre ledd på venstre hånd.

FullSizeRender 5.jpg

20. Vivi fra Final Fantasy – innside høyre legg

Vivi er en figur fra Final Fantasy, som jeg spilte mye på Playstation. Vivi er en søt trollmann. Han har blitt til over flere år, i deler. Han ble streket opp i første omgang av en tidligere kollega Linn, deretter fargelagt av en lærling, og deretter en til, men han er fortsatt ikke ferdig. Han forblir nok en uferdig tatovering så lenge jeg lever. Vi får se…

Det var del 2 i min lille serie med alle mine tatoveringer. Følg med om en uke for de neste 10 tatoveringene.

Tusen takk for at du stakk innom bloggen min. Hvor mange tatoveringer har du? Kommenter under da vel!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Mine Tatoveringer (Tattoo Tour) del 2", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!