(Last Updated On: October 24, 2018)

Jeg måtte bruke en god stund for å kunne skrive ned hele denne listen med tatoveringer jeg har tatt i løpet av årene. Jeg regnet ut 51 stk, og nå legger jeg ut listen med alle sammen, i rekkefølgen de er tatt, sånn ca. Jeg måtte dele opp dette i flere deler, da det er så mange. Se DEL 1DEL 2.

Fortsettelsen følger:

21. Mayas Manga versjon av meg – høyre side av halsen

Her laget Maya fra Lucky i Oslo en Mayas Manga-versjon av meg på halsen min. Det var hennes ide. Det ser ut som om jeg nyter det, men det var kun det ene sekundet noen tok dette bildet. Resten av tiden var jeg nesten umulig. Jeg er ikke lett å tatovere. Stakar Maya… Vi ble vel egentlig ikke helt ferdige med den heller…

2865389233_2276704937_b_preview.jpeg

2865389935_fac245c6f1_preview.jpeg

22. M – nedre ledd venstre ringfinger

M sto en gang for navnet til pappaen til Frida. Uansett vil han alltid være pappaen til Frida, og vi er fortsatt gode venner, så jeg har ikke sett behovet for å fjerne den. Marius er heldigvis ikke den mest sjalu kjæresten, så det har ikke vært noe å diskutere.

FullSizeRender-4.jpg

23. Vaskeinstruksjoner – bakside høyre legg

Denne er vel en av de mest komiske tatoveringene jeg har, da det er en personlig vaskelapp. Vaskes på 40 grader, kun håndvask, styrkegrad 1 og ingen tørketrommel. Den har blitt litt blurry med årene, strekene er ikke like tynne og skarpe lenger. Men jeg er like glad i den ennå.

24. Diverse symboler – alle resterende nedre ledd av fingrene og tomlene

Fra min høyre: Flamme (for lidenskap for alt jeg liker), A for Attitude, Hjerte/Peace-tegn, stjerne og et dollartegn på tommelen. Lyn på venstre tommel, tallet 2 (favoritt tall), miniportrett av min første egen hund Dennis (Chihuahua/Dvergpincher), og til slutt F for Frida på lillefingeren.

FullSizeRender 5

25. Tank Girl – høyre hånd

Her hadde jeg åpnet eget i Moss, det første lille lokalet i Storgata, på bare ca 30 kvm. Akkurat plass til en tatovør. En av mine beste Tattoo venner Alex var på besøk, dette var dagen før Oslo Tattoo Convention. Jeg måtte få hjelp av lærlingen min Cathrine hver gang jeg skulle skifte hansker på messa. Hånda var så hoven og sår hele helgen. Lekse lært: Tatover hånda når du vet du skal ha fri noen dager!

IMG_1496_preview.jpeg

26. Krokodille øye – utside venstre legg

Denne tok jeg på en messe, av en tatovør som heter Maximo Lutz. Krokodillen er et av mine favoritt dyr. I ettertid ønsker jeg nok at den var større, eller annerledes plassert, da den forstyrret for andre tatoveringer senere.

27. S-formet ornament på høyre kinnben

Her tatoverer Marianne meg, fra Kunst med Puls, på Stavanger Tattoo Convention for mange år siden. Hun ville vanne den ut, sånn at den ikke skulle bli så mørk. I dag er den nesten totalt borte. Jeg savner den ikke, så det var nok lurt av Marianne 🙂

28072007511_preview28072007512_preview

28. Selvportrett av X´en – innside høyre ankel

Igjen satte pappaen til Frida sitt merke på meg. Denne gang som et selvportrett. Ikke verst for en som aldri har rørt en maskin før…

29. Diamant med vinger – Bakside/innside høyre håndledd

Denne ble laget i fylla faktisk, da jeg fortsatt var ung og dum 🙂 Laget av tidligere kollega Astrid, som nå holder til i Oslo.

30. Reinsdyr – forside høyre ankel

Denne ble laget av Linn Aasne, da hun var tidlig lærling, totalt for moro skyld. Jeg synes fortsatt det er moro å ha sånne minner. Jeg plages ikke av at den er uferdig eller langt fra perfekt. Den vil alltid minne meg om studioet i Moss, og gjengen som jobbet der.

Det var del 3 i min lille serie med alle mine tatoveringer. Følg med om en uke for de neste 10 tatoveringene.

Tusen takk for at du stakk innom bloggen min. Hvor mange tatoveringer har du? Kommenter under da vel!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Mine Tatoveringer (Tattoo Tour) del 3", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!