(Last Updated On: November 6, 2018)

Jeg måtte bruke en god stund for å kunne skrive ned hele denne listen med tatoveringer jeg har tatt i løpet av årene. Jeg regnet ut 51 stk, og nå legger jeg ut listen med alle sammen, i rekkefølgen de er tatt, sånn ca. Jeg måtte dele opp dette i flere deler, da det er så mange. Her er fjerde del:

Se DEL 1DEL 2DEL 3

Fortsettelsen følger:

31. “Electric” skrift – ved kragebena

Denne laget Boog på meg, ombord på Queen Mary, på Ink N Iron Festival i Long Beach, Los Angeles. Boog er en av mine store helter i bransjen, så det at jeg turte å gå og spørre han om en time, er jeg veldig glad for. Han tegnet rett på meg med en tusj, og deretter tatoverte veldig raskt og effektivt.

32. Symbol for “blekk” – nedenfor venstre øye

Det finnes vistnok symboler for det meste. Dette symbolet betyr “blekk”, så jeg falt for det ganske raskt. Kollegaen min Kim tatoverte det i grått første gang, og senere har jeg selv tatovert det igjen med svart.

33. Portrett av Ford Fairlane – bakside venstre legg

Jeg fikk tatovert et portrett av Ford Fairlane bak på leggen min av Gunnar V, da han gjestet hos meg før han flyttet til Norge fra Island. Ford Fairlane var en karakter i en film med samme navn. Jeg elsket den filmen. Jeg vurderer å fylle inn en fresh Miami bakgrunn med palmer mm i farger etterhvert… Mye naken hud som dukker opp her og der…

Har du sett filmen? Her er en smakebit:

34. Portrett av Madonna – venstre skulder

Denne ble heller aldri ferdig. Den er laget av Benjamin Moss, en veldig flink tatovør fra USA, som besøker Norge ganske ofte. Han er veldig flink, men jobber veldig sakte. Jeg satt i 8 timer med denne, og den er ikke ferdig. Jeg har nok ikke tålmodighet til å bli ferdig med den heller, dessverre. Så en vakker dag forsvinner nok deler av den inn i noe nytt…

35. Prikket Magnolie Dekor – front av halsen

Jeg ville ha noe på halsen, og jeg elsker Magnolia blomster, så jeg fikk Kari fra Memento til å lage denne på meg, når vi var på Tattoo Jam i Doncaster, England. Hun laget den i hennes stil, prikker. Jeg var veldig fornøyd med den, men etter noen år var den ikke kraftig nok for min smak, så den er nå dekket over (følg med i neste del).

36. Fargelagt bakgrunn – innside høyre underarm

Johanna er en herlig søt tatovør i Västerås utenfor Stockholm. Hun har jeg blitt kjent med på messer verden rundt. Her hjalp hun meg med å fargelegge litt bakgrunn, selv om det kanskje ikke er den mest spennende jobben for en tatovør. Men hun er rå på farger! Hun fargelagde det turkise og babyrosa her.

37. Vers fra Madonnas “Lucky Star” – mellom skulderbladene

“You must be my lucky star ‘Cause you shine on me wherever you are”. Madonna var mitt største forbilde i mange mange år. Den var hun som skinte på meg, og ga meg inspirasjon til å “lykkes”. Det var en god venn som heter Ruben Reyes (men alle kaller han “Demon”) som laget den på meg. I ettertid hadde jeg nok villet hatt skriften større. Siden det faktisk utvider seg såpass mye med tiden. Men det er fortsatt litt leselig 😉

38. Meg som baby apekatt – høyre utside lår

268607_10150722140890220_3207160_nJeg var skikkelig apekatt som liten. Allerede som 9 måneder gammel begynte jeg å klatre. I vinduskarmer, trapperekkverk og på gjerder. Mamma mente jeg bare hadde mye energi, så hun puttet en myk hjelm på hodet mitt og lot meg kjøre på. Jeg slo meg ofte, og brakk noen ben og armer. Derfor er denne ape-babyen skreddersydd etter min barndom.  Henger i en gardin, med fargeblyant i den ene foten, og en tåteflaske i den andre. Og med gips og plaster litt her og der… Og selvfølgelig en rød hjelm på hodet.

Denne ble laget av Freddy fra BuHu i Bodø.

Den ble aldri helt ferdig den heller gitt… Mangler masse farger… Vi får se hva vi gjør med den etterhvert…

39. Grønn Fantasi-penis med tenner – høyre underarm

Helt impulsiv moro på en messe. Vi hadde drukket, og Kim ville tatovere en penis på meg. Så da ble det sånn… Og så rett foran ansiktet til alven min da stakar…

40. Farge Splash – høyre side av hodet

Kim laget denne på meg. Denne ble med en gang min favoritt. Den var såpass annerledes enn alt annet jeg hadde sett. Ren farge-splatt, rent tilfeldig, som et skudd liksom 🙂 Bare synd at frisyren ikke var en favoritt med årene, tatoveringen synes ikke like godt etter at håret vokste ut…

207276_10152593966105220_142864712_n

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Mine Tatoveringer (Tattoo Tour) del 4", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!