(Last Updated On: June 15, 2019)

Jeg måtte bruke en god stund for å kunne skrive ned hele denne listen med tatoveringer jeg har tatt i løpet av årene. Jeg regnet ut 51 stk, og nå legger jeg ut listen med alle sammen, i rekkefølgen de er tatt, sånn ca. Jeg måtte dele opp dette i flere deler, da det er så mange. Her er femte og siste del:

Se også DEL 1DEL 2DEL 3DEL 4

Del 5 – Siste del:

41. Kunst til døden – korsrygg

Korsryggen min er dekorert av “Megatron” Trond Kjørkleiv fra Sandnes. Han tegnet denne, inspirert av tattoo yrket. Jeg elsker den. Denne ble heller ikke 100% ferdig… En vakker dag kanskje 🙂

223050_10153074564950220_1703241336_n

42. Pupper som drypper – høyre utside håndledd

Nei, vi var nok ikke helt edru, hverken Kim eller jeg. Mener vi var på en messe sammen, for mange år siden. Stavanger tro? Han la merke til et lite tomrom på underarmen min, helt nederst på håndleddet. Hva med et par pupper som det drypper av? Ja, hvorfor ikke? Hahaha.

43. 100% 50/50 (intern party crew humor) – venstre innside håndledd

Den siste fylle-tatoveringen, jeg lover… Dette var på en av de siste sammenkomstene vi hadde da Attitude fortsatt var i Moss. Da tatoverte vi hverandre det samme symbolet, som var gjennomtenkt i ca 5 minutter. Mener at tanken bak var at vi var en gjeng med halvgale mennekser. Den er borte nå heldigvis. Fant dessverre ikke noe bilde av det heller…

44. Zombie – utside høyre legg

En zombie med dreads var ideen. Hvorfor? Har ikke peiling, men tenkte det var en kul måte å fylle opp ledig plass på leggen. Tegnet og tatovert av min kollega Kim Dahlstedt, når Attitude lå i Moss. Nei, den er HELLER ikke ferdig… Uff, jeg har mange uferdige tatoveringer på kroppen…

45. Halv Mandala på foten

Joda, tanken var vel nesten god… Jeg skulle ha Mandala på føttene. En halv på hver. Det ble aldri sånn, gitt. Det var såååå vondt!! Jeg greide ikke å fullføre den ene en gang. Vi ga opp. Det var Jon Svensk, som da var lærling, men som nå er kjempeflink, og gjør en helt annen, kul stil. Han holder nå til på Lucky 7 i Oslo. Jeg drømmer om å fullføre føttene en dag, sånn at de blir sånn som jeg egentlig tenkte fra starten…

46. Filigree dekor – oppå høyre skulder

Denne ble laget av vår tidligere faste gjestetatovør Joe, fra Kroatia. Han er på min alder, og har tatovert like lenge som meg ca. Her fikk vi fyllt tomrommet mellom overarmen, brystet, skulderen og halsen. Ikke noe deilig, men jeg greide det.

47. Mine egne øyebryn

Jeg begynte å nappe øyenbrynene i 7 klasse. Jeg syntes at brynene var så trekantede, at jeg nappet på oversiden, for å runde de av.

Jeg fant først ut senere at man bare skulle nappe på undersiden… Jeg nappet de såpass mye at de sluttet å vokse ut igjen. Så etter å ha brukt kajal på brynene hver dag, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tatovere de, så slapp det å bli et hverdagsproblem. En ting mindre å tenke på. Jeg vurderer å gjøre de enda litt kraftigere, litt mer “naturlig form” etterhvert, vi får se.

48. Detaljert prikke-dekor – underboob/øvre mage

Denne ble tegnet og tatovert av en tidligere kollega Asin, som nå jobber i Stockholm. En utrolig herlig jente. En sprudlende personlighet. Jeg savner virkelig å ha henne som kollega! Det hender hun kommer på besøk da. Jeg brukte en bedøvelsessalve på denne, det fungerte veldig bra. Helt til bedøvelsen begynte å gå ut. Men da var jeg heldig, for hun ble akkurat da ferdig. Jeg er veldig fornøyd med den. Selv om denne type tatovering ble mer og mer poppis. Nå er jeg nok ikke alene om en sånn type tatovering på den plasseringen, men det får være. Det er jo en del av min historie, og vil alltid bli det.

49. Sci-fi skrikende dame – innside venstre underarm

Dette var en ren impuls, da vi hadde en ny tatovør en periode, som gjerne ville tatovere meg. Ganske raskt fant vi et kult bilde, men når han hadde tatovert meg i et par timer, greide jeg ikke mer. Det var for vondt. Så den var først halvferdig en stund. Så ble faktisk denne tatovøren sparket av helt andre grunner. Så jeg gikk rundt med en halvferdig tatovering som jeg ikke hadde noe kobling til, eller mening bak. Så jeg fjernet ca 50% av den med laser, og tenker fortsatt på hva jeg skal ha over. Fant ikke noe bilde av selve tatoveringen fra før jeg tok laser, og heller ikke originalbildet vi fant. Men sånn ser det ut nå…

50. “Blood Sweat Tears” venstre forside lår

Tanken bak denne betyr veldig mye for meg. Blod, svette og tårer har sprutet under alle de årene jeg har bygget opp Attitude. Jeg var sta nok til å holde meg fast helt til jeg gikk konkurs til slutt, og da var jeg bare så superheldig som fikk Marius, min kjæreste, til å ta over skuta. På denne måten har vi greid å få seilene opp igjen, og beveger oss mot nye horisonter. Denne er laget av en tidligere kollega som plutselig stakk fra studioet uten å si ifra, så han fortjener desverre ikke å bli nevnt en gang. Jeg skulle gjerne ønsket at jeg hadde latt noen andre ta den, da jeg ikke ble helt fornøyd heller. Jeg kommer nok til å fikse på den en dag, sånn at den i hvert fall ser bedre ut. Så skal jeg bygge rundt den med masse annet moro. Gleder meg til det!

51. Blastover “Attitude” tekst – forside hals

Denne er laget av Kim, igjen. Tatoveringen er tatt over 3 omganger. Det var veldig vondt, så jeg greide ikke så lange sessions. Og den er faktisk heller ikke helt ferdig. Den skal fortsette litt mer opp bak øreflippene, sånn at det dekker det meste av halsen helt opp til hårfestet.

 

Det var det!

Da gjenstår det å vente til jeg er ferdig med fødsel og amming, så har jeg en del tatoveringer som skal bli ferdige, større og bedre. Og selvfølgelig også fylle på med flere nye her og der etterhvert. Jeg regner med at jeg kommer til å dele de med dere, hvis dere er interesserte da.

Tusen takk for at du tittet innom bloggen. Dette var siste del i denne serien. Fikk du med deg alle 51 tatoveringene? Hvilken synes du var kulest eller rarest? Hvor mange tatoveringer har du? Kommenter gjerne under.

Se også DEL 1DEL 2DEL 3DEL 4

 

Electric⚡Linda

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Mine Tatoveringer (Tattoo Tour) del 5", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!