(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg fikk gleden av å bli invitert til TVNorges “Praktisk Info med Jon Almaas” da de skulle snakke om tatoveringer og ha konkurransen “Norges minst gjennomtenkte tatovering”.

Da jeg fikk invitasjonen på e-post, var det kun 5 uker etter fødsel, så jeg var nok litt i ammetåka. Jeg trodde nemlig at september var flere måneder til, selv om vi allerede var i september. Dermed trodde jeg at jeg hadde god tid til å “komme meg” og forberede meg både fysisk på gymmen, og mentalt. Men da jeg snakket med assistenten på telefon, avsluttet hun med at da ses vi på tirsdag! Og jeg hadde kun et par dager på meg!

Da var det bare å kontakte frisøren min da, for en oppfriskning av hårfargen! Her var det nå litt rester av rosa, så det trengtes en justering. Veldig fornøyd, som vanlig!

IMG_4114_Facetune_11-09-2018-13-48-08.jpg

Heldigvis var Marius hjemme, sånn at han kunne passe lillegutt mens jeg røsket ut alle klærne fra skapet og blåste støvet fra sminke-boksen. Men jeg fant til slutt et antrekk som skjulte mest mulig av barsel-kroppen, og fikk dratt på meg nok ansikt til å ta igjen for hele usminkede 2018.

IMG_4121.jpg

Jeg reiste til NRK på Marienlyst, sjekket inni skranken, og ble straks hentet av en av assistentene. Så ble jeg plassert i en sittegruppe for å vente, og der satt jammen en god gammel bekjent. Steinar Linge, som var (om han ikke fortsatt er) Norges mest tatoverte mann.

64253552.jpg
Steinar Linge, bilde lånt fra SeHer.no

Han ble tatovert av Birdie, som jeg jobbet hos i mange år, så vi hadde jo masse “catching up to do”. Etter en god del kaffe, frukt, kjeks og skravling, ble vi hentet igjen og plassert i “back stage” rommet, hvor vi kunne se hva som foregikk på scenen på en stor TV skjerm. Her fikk jeg hilst på alle andre som skulle være med på programmet, blant andre Tatovør og Forfatter Tor Ola Svennevig som ga ut boken “Norske Sjømannstatoveringer”.

IMG_4133.jpg

Etter litt smalltalk og info ble jeg ført videre til Opptaks-rommet, hvor scenen og alt sammen var. Her fikk jeg en mygg, altså en sånn søt liten mikrofon festet på hodet. Så rett inn til sminke-rommet! Og der fikk jeg se enda en bekjent! En av mine kunder, Elisabeth, som jobber som Makeup Artist og Frisør for NRK, sto der med sine store glade øyne. Så vi fikk skravlet litt og hun tok dette fine bildet av meg 🙂 Hun som sminket meg heter Gunn Hundere.

IMG_4147.jpg

Deretter var det prøverunde, og jeg fikk vite hva jeg skulle gjøre og si. Ikke noe manus eller noe, men en gjennomgang av hva som kom til å bli spurt om, sånn at jeg fikk øvd meg litt. Det var så skummelt!

IMG_4135.jpg

Jon Almaas kan virkelig snakke for seg. Han gjør seg så godt som programleder synes jeg. Også på prøven, og i pauser imellom opptak var han like morsom og “slick”. Vi kjørte igjennom hele programmet, og så ble det middag! Da var bordet dekket med massevis av sushi! Nam nam!

IMG_4159.jpg

Etter maten ble jeg hentet inn til sminkerommet igjen, for en liten dash pudder i pannen.

IMG_4156.jpg

Og da var det dags for Opptak! Publikumet var på plass, og vi satt spente Back Stage og ventet på vår tur, og fulgte med på programmet… Masse klapping og latter, skikkelig god stemning!

IMG_4161.jpg

Når det var min tur å bli med, var jeg så nervøs. Jeg prøvde å drikke litt vann fra koppen som sto på bordet før jeg visste at jeg skulle snakke, men det var nesten umulig. Jeg kjente at hånda var for svak til å holde koppen, det ristet så mye. Jeg prøvde å bruke begge hendene, men selv om jeg greide å få koppen opp til munnen, var hodet og nakken så stive og ristet nesten enda mer. Jeg er glad jeg ikke satte all vannet i halsen og skapte noen scene på scenen…

Når Jon skulle introdusere meg, sa han “Tatovør og Blogger Linda Rodahl, også kjent som Electric Linda”. Det var så flaut, men utrolig spesielt og hyggelig også! Og så greier han å si at jeg er vel Norges Kat Von D! Jeg ble så forfjamset, og greide bare å si tusen takk. Hva svarer man på sånt? Det var bare så lite forventet, så var ikke helt forberedt på det. Mye av det som ble sagt har jeg faktisk glemt, da jeg var så ekstremt nervøs. Men alle sa det gikk bra, så får bare stole på det…

Så dette programmet er det første av den nye sesongen, og det skjer neste torsdag, altså torsdag 20 september kl 21.30 på TV Norge eller D-Play.

Direkte link: https://www.dplay.no/videoer/praktisk-info-med-jon-almaas/sesong-3-episode-1

841613.jpg

Jeg måtte bli igjen litt etter opptak, i tilfelle noe måtte taes på nytt. Men det slapp jeg heldigvis. Så etter alt var ferdig, turte jeg endelig å spørre om å få ta bilder med Jon og Calle, da hele familien er ganske store fans av de begge to.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "“Norges Kat Von D” – på Praktisk Info med Jon Almaas", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!