(Last Updated On: October 24, 2018)

Nå er jeg fullbooket ut januar 2018, og har stoppet booking fremover. Det er selvfølgelig hyggelig å vite at jeg er sikret jobb fremover, og veldig hyggelig at dere som kunder velger akkurat meg.

Men fra neste år vil jeg gjøre ting litt annerledes. Jeg kommer ikke til å la resepsjonen booke alle som vil til meg, men heller ha en slags søkeprosess, slik at jeg kan filtrere og velge de jobbene jeg selv ønsker, og dermed vite at jeg vil kunne gi min full oppmerksomhet til alle tatoveringene, men også ha fritid og fokus på egen helse. Jeg er fortsatt sulten på å prøve litt nye teknikker og motiver.

Jeg ønsker å prioritere store prosjekter som dekker hele kroppsdeler som hele rygger, armer og ben. Portretter, minimum A5 størrelse, av kjente ansikter vil også bli høyt prioriterte. Fortsatt liker jeg best foto-realisme og full farge… Coverups vil jeg fortsatt gjøre, men her vil jeg begrense litt med tanke på motivene. Jo mer du lar meg ha frie tøyler, jo større sjanse har du for å havne i min timebok.

Så dersom dette er noe du ønsker, og du vil bli tatovert av meg i fremtiden, bare følg med på bloggen min og selvfølgelig www.attitude.no fremover, så vil det etterhvert dukke opp ny informasjon om timebestilling for 2018.

Se gjerne igjennom mine kollegaers gallerier og hvis du vil ta tatovering, spørre om pris eller høre om eventuelle muligheter, send bare inn en forespørsel på http://www.attitude.no så får du hjelp av Synøve eller Vivi i resepsjonen.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Ny Booking Info", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!