(Last Updated On: April 1, 2020)

65370177-748e-4238-997a-b4342cb8b09f.jpg

Jeg har følt meg veldig blass i det siste, jeg skinner ikke på utsiden sånn som jeg føler jeg gjør på innsiden. Og uten vipper føler jeg at jeg forsvinner litt fra virkeligheten. Jeg har for lenge siden vokst ut av Buffalo sko, rosa dreads og Rave-bukser. Så nå har jeg gått inn i et nytt prosjekt: Bli Ny! Se Introduksjons innlegget hvis du gikk glipp av det. Planen var å oppdatere dette innlegget en gang i uken, men jeg var så ivrig, så jeg måtte bare komme i gang!

Jeg vil forresten skyte inn et stort takk for mange flotte tips jeg fikk på gårsdagens innlegg. Nå er listen lang over innlegg jeg skal skrive!

Mine egne vipper

Jeg er ikke født med mørke lange vipper, men jeg hadde såpass normale vipper at med litt maskara var de tydelige og fine. I løpet av de siste årene har vippene blitt kortere, lysere og ujevne. Jeg har prøvd iGlow og 2 andre lignende serumer. iGlow var et veldig bra serum. Vippene ble lenger og fikk en fin og lang bøy. Jeg vurderte til og med å klippe de lengste en periode, da de nesten rakk opp til øyebrynet. Det negative med iGlow var at den kun hjalp på lengden på de eksisterende vippene. Men ikke på mengden, så jeg følte det så veldig ujevnt ut, da jeg ikke hadde like så mange vipper fordelt over øyet. De var litt sporadiske. Og da jeg gikk tom og sluttet å bruke den, gikk vippene tilbake til slik de var før jeg prøvde iGlow. Nesten ikke-eksisterende. Som bildet øverst i innlegget.

Nye vipper

Jeg har satt på vippeextensions før, både hos en proff i salong, og helt selv hjemme med opplæring fra youtube. Jeg anbefaler alle å gå til en proff, men på grunn av at jeg har skikkelige problemer med at noen fikler rundt øynene mine da de ekstremt sensitive, og fordi en av mine heldige fordeler er at jeg er veldig stø på hånden, får jeg det faktisk til bedre selv. Jeg fraråder dere til å prøve dette selv hjemme, da det kan være veldig risikabelt. Jeg har sett noen videoer på YouTube fra jenter som har gjort dette hjemme, og flere av de har fått skikkelige problemer, enten med limet som har klumpet seg, at limet ikke vil av, at de har fått revet av seg alle originale vipper, vipper som plutselig stikker langt inn i øyet osv… Ikke hyggelige opplevelser med andre ord.

Som ny!

Jeg har brukt et lim laget spesielt for vippe extensions, så det sitter godt. Det pleier å vare i ca 2-3 uker, så faller de av litt og litt, akkurat som når man går til en proff. Men jeg pleier å pelle en del dessverre, så det er en fordel at jeg kan fikse de selv ved behov.

Det er ganske sprøtt hvor mye mer feminin man føler seg med fyldige vipper. Vi er jo opplært siden barndommen at jenter skal ha øyevipper, fra tegninger, disneyfilmer osv.

Jeg vil gjerne gjenta at jeg egentlig virkelig anbefaler å gå til en proff, hvis man vil ha vippe extensions. Ikke gjør dette hjemme.

I neste Bli Ny del skal jeg farge håret, så følg med fremover! Husk at du kan abonnere på mine innlegg ved å taste inn eposten din på høyre side her (mobil=under).

Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

[socialpoll id=”2499817″]

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Prosjekt: Bli Ny! Denne gangen handler det om Vipper", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!