(Last Updated On: April 1, 2020)

Håret mitt har vært skikkelig blast og kjedelig i det siste. Jeg er vant til å ha masse rare hårfarger, som jeg fortalte om i introduksjonen, men siden man faktisk blir eldre, er det ikke like passende med knall rosa dreads osv. Men da er det også fort gjort å bli kjedelig, håret blir liksom bare hår. Jeg vil at det skal være mer enn det. Jeg trives jo med å være ganske lys, selv om jeg egentlig er brunette. Men det må være kjølig en farge, da jeg ser helt syk ut med varme toner.

1. Hår farge

Jeg har også oppdaget små sølvhår rundt krone-området mitt, så jeg forventer å bli grå snart. Jeg gleder meg faktisk til dette, da det ser helt fantastisk ut når man rocker ekte grått. Derfor vil jeg forberede meg såpass med å ha en farge øverst som er så lik min egen naturlige farge som mulig, sånn at jeg slipper å farge etterveksten. Jeg skal i hvert fall gi det en sjanse.

Forresten har jeg også fått satt på Vipper. Sjekk ut det innlegget hvis du vil.

Så fikk jeg bestilt en time hos herlige og dyktige Kristina på HairZone i forrige uke, som jeg har vært hos tidligere. Slik så håret mitt ut da jeg ankom salongen:

Sånn ser håret mitt ut hvis jeg går rett ut av dusjen uten å gre eller føne og uten produkter. Det har blitt mer tydlige små bølger, de er jo faktisk ganske søte.

Kristina bleket panne-partiet, som jeg spesielt ba om, og la inn en kald og mørk gråbrun i bunnen og utover, sånn at jeg kunne “dra ut” min egen naturlige ettervekst. Så la hun inn en bleking i tuppene, og lekte seg med striper her og der. Så avsluttet hun med en kald glansvask i overgangen.

Ca 4 timer tok hele prosessen. Men tiden går jo så fort i hyggelig selskap! Jeg er veldig fornøyd. Kristina er veldig flink på farger! Her er det endelige resultatet!

Processed with VSCO with a6 preset

2.  Hår klipp

Jeg var faktisk heldig å få en hårklipp av Saba Farao (nettsideinstagram), som jeg har hørt en del om fra før, da hun er stylisten til Triana Iglesias. Så i går var jeg hos Saba Farao for første gang. Hun holder til i sin egen salong et stenkast ovenfor Bislett. Veldig koselig salong, og veldig koselig Saba Farao! Hun er nok rundt min alder, og har drevet for seg selv i mange år. Så vi hadde mye til felles å snakke om.

Jeg hadde ikke tenkt så mye igjennom hvordan jeg ville klippe meg, jeg var egentlig ganske åpen for forslag. Jeg tenkte først å kanskje bare klippe det opp, slik at det ble litt mer spill i lengdene, men på grunn av den litt utvokste undercuten, var jeg redd det skulle bli litt tynt i lengden på baksiden. Så jeg kom med et annet forslag, og det var en lang bob, som jeg synes er litt mer typete. Saba var helt enig. Hun klippet litt og litt, sånn at vi kunne beholde så mye som mulig av de lyse tuppene. Hun klipte gradvis oppover, kortere og kortere…

Jeg ser litt alvorlig ut på dette bildet under, men jeg er altså veldig fornøyd!

IMG_1505

Det var litt av en haug med hår som lå på gulvet da jeg reiste meg opp fra stolen.

Så får vi se hva jeg gjør med utseendet neste gang. Tenker jeg skal leke litt med sminke, og forme og sette opp håret på forskjellige måter.

Hvis du vil få en epost hver gang jeg har lagt ut et nytt innlegg, er det bare å taste inn eposten din på siden her > (eller under innlegget dersom du er på mobil). Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

Så, hva synes du om mitt nye hår?

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Prosjekt: Bli Ny! Hår", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!