(Last Updated On: April 1, 2020)

Jeg trenger virkelig å bli ny! Jeg begynte å skille meg ut allerede på ungdomsskolen. Jeg ville det. Skinnjakke, hullete jeans og masse skum i håret, mens de andre jentene gikk med 501, skjorte, genser rundt livet, og Dr Martens sko. Jeg følte meg bra når jeg hadde klær som var kule, men samtidig annerledes fra trenden.

På videregående gikk jeg hardt inn i sminkeverden. Jeg sminket meg hver dag som om jeg skulle være med i musikkvideo. Jeg ville helst ikke gå ut med søpla en gang uten sminke på. På fester ble jeg alltid spurt om å sminke venninner. Det var veldig gøy i starten, men etterhvert ble det litt mye, og jeg mistet gleden med sminke gradvis. Klærne ble mer og mer friket, jeg sydde egne bukser og jakker. Jeg fortsatte å skille meg ut, og jeg elsket det.

Dette fortsatte som ung voksen. Jeg holdt meg til litt sminke i hverdagen, og full frik-pakke når jeg dro på byen. Håret varierte ofte i alle farger og teksturer. Dreads, rasta, kort, langt, rosa, blått, lilla, osv. Tatoveringene ble fler og fler. Piercinger også. Buffalo sko, rave-bukser med naglebelte, hullete gensere osv brukte jeg til så sent som for bare 5 år siden, da jeg møtte Marius.

Jeg tror nå at utseendet mitt i alle disse årene var en slags uniform. En beskyttelse. Jeg er en veldig sårbar person, så ved å virke litt crazy og tøff på utsiden sikret det meg fra omverden på en måte. Gradvis innså jeg etter hvert at dette imaget ikke lenger passet meg. Jeg vil være voksen. Jeg vil bli tatt seriøst. Jeg vil se ut som den personen jeg er innvendig.

Men i de siste årene har jeg ikke klart å finne mitt nye image. Jeg har satt meg fast på en trygg og kjedelig vei. Jeg har gått sminkefri hver eneste dag. Klærne har blitt grå, inneholder mye basis plagg fra H&M. Ikke at det er noe galt med det, men jeg har helt glemt personligheten min oppi dette. Jeg føler meg ikke grå. Jeg skinner ikke sånn som jeg føler jeg gjør innvendig.

Derfor vil jeg gjøre noe med dette. Jeg har prøvd flere ganger, men aldri kommet helt igang. Nå føler jeg at jeg har energien og tiden til å fokusere litt på dette, så jeg bare kjører igang. Dette blir en liten serie fremover på bloggen min. Følg gjerne med hvis du er interessert i skjønnhet og mote og sånn… Husk at du kan abonnere på mine innlegg ved å taste inn eposten din på høyre side her (eller under hvis du er på mobil).

Har du forresten tips til stiler jeg burde sjekke ut, bare skrik ut! Så er jeg straks tilbake med første del av dette prosjektet…

Så da starter jakten på mitt nye ytre. Klar, Ferdig, Gå!

 

Oppdaterte linker til fortsettelsen:

Vipper – 

 

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Prosjekt: Bli Ny! (Introduksjon)", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!