(Last Updated On: April 1, 2020)

10. mai altså… Vi våknet ganske tidlig i dag alle sammen, klare for å ha en fridag. Plutselig forsvant Marius ut av døren. Hvor skal du? Spurte jeg. Ut, svarte han. Han løy som vanlig, og kom raskt tilbake med fiskestengene han hadde hentet i boden. Etter en telefonsamtale hadde vi avtalt å møte Marius sin barndoms-/bestevenn Karim med hans kjæreste Elsa og deres 2 barn på Bygdøy.

I bilen kjørte vi full guffe som vanlig, med god gammel electronica. Frida ble flau som vanlig, hun synes ikke helt om den gamle 2000-musikken…

Sommeridyll på Bygdøy i mai, på vei til Bygdøy Sjøbad og Paradisbukta.

Prodigy, Timo Maas og Faithless er bare noen av godbitene…

Sommeridyll på Bygdøy i mai, på vei til Bygdøy Sjøbad og Paradisbukta.

Vi kjørte ut til Bygdøy, nærmere bestemt til Bygdøy Sjøbad, for å parkere og fikk kjøpt oss noe å drikke. Så gikk vi sørover langs vannet forbi Paradisbukta.

Sommeridyll på Bygdøy i mai, her på Bygdøy Sjøbad

Sommeridyll på Bygdøy i mai, her rett nedenfor Paradisbukta

Der fant vi et fint platå hvor Marius og Karim laget bål, barna hentet ved, og jeg og Elsa satt og skravlet om graviditet, selvtillit og masse annet spennende. Solen skinte, det blåste bittelitt, og det var helt perfekt temperatur. Litt av en stemning!

Vi grillet pølser på bålet, og kokte vann til kaffen. Utrolig digg! Bortsett fra at vi glemte ketchup og sennep da… Men det gjorde ingenting når stemningen var så god!

Sommeridyll på Bygdøy i mai, her rett nedenfor Paradisbukta.

Sommeridyll på Bygdøy i mai, her rett nedenfor Paradisbukta

Etter fire timer i solen, kjente jeg, og husket, at jeg ikke hadde smurt solkrem på armene. Det var nok på tide å bevege oss. Vi pakket sammen og gikk tilbake til Bygdøy Sjøbad, som nå var stappfull av mennesker. Det lignet på en sandstrand i Syden. Folk overalt!

Så dro vi hjem til Karim og Elsa og spiste pizza, og deilige jordbær til dessert. Nam nam. Barna hoppet på trampoline, bortsett fra den minste jenta på bare 6 uker da. Hun sov som hun pleier 🙂

Oslo sommer hjemme hos et vennepar

Oslo sommer hjemme hos et vennepar

Nå har vi kommet oss hjem, og det begynte nettopp å regne. Jeg er skikkelig brent på armene. Og ganske rød i både ansikt og på kragebena. Typisk meg da.

Hjemme etter mange timer i solen i Oslo

Nå er det så kjølig og fuktig ute på balkongen, luften fungerer litt som en Aftersun. Husk å ta vare på tatoveringene deres i somme, se eget innlegg om det HER. Nå blir det snart sofa, Netflix og kakao som avslutning på dagen.

Ha en fortsatt deilig fridag!

Hva har dere gjort idag? Kommenter under!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Total sommeridyll på Bygdøy. For en fantastisk dag!", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!