(Last Updated On: April 1, 2020)

Det var så utrolig hyggelig å se kommentarene deres, både på bloggen, Instagram og på Facebook, etter at jeg spurte dere om spørsmål. Her svarer jeg på ukens spørsmål:

Har du bodd i USA?

Jeg er født i Stockholm, har norske foreldre og har aldri bodd i USA, dessverre. Men jeg digger USA, i hvert fall de stedene jeg har vært. Jeg har reist litt rundt der flere ganger, og jeg har to ste-brødre som bor der.

Hvor i verden ville du helst hatt et studio?

Hvis jeg kunne tatt med meg hele familien og flyttet hvor jeg ville i hele verden, hadde det blitt i sør California et sted. Kanskje i utkanten av Los Angeles. Jeg likte meg veldig godt der. Men det frister også med enda mer tropisk, som Dubai, Vietnam, New Zealand osv, men der har jeg ikke vært, så vet ikke om jeg hadde vært like lykkelig der… Synd bare at det er ulovlig med tattoo studioer i Dubai ettersom jeg har hørt, så det hadde blitt litt vanskelig for min del…

Hva savner du mest fra da du hadde studio i Moss, og hva er ditt beste minne derfra?

Jeg savner virkelig ikke Moss, jeg trivdes faktisk ikke så godt å bo der. Men jeg savner kanskje litt at det var mer intimt på jobb, da vi var ganske få. Vi var nok mer sammensveiset. Men jeg angrer ikke et sekund på at vi flyttet til Oslo. Nå er jeg del av den store tattoo familien jeg alltid ønsket meg. Det beste minnet fra Moss, er nok da Kim og jeg reiste på messer rundt om i verden.

Hvis du kunne vært gjeste artist hvor du ville i verden hvor hadde det vært?

Selvfølgelig da et tropisk sted, sånn at det blir ferie samtidig. Jeg liker mer og mer tanken på tropiske ferier om dagen… Når man først kan reise verden rundt med sitt yrke, er det gøy å kunne oppleve natur og kultur mens man er der. Jeg hadde også satt pris på å gjestet på studioer hvor tatovører som jeg ser opp til jobber, sånn at jeg kan lære noe, og bli inspirert mens jeg er der.

Hvem er dine favoritt tatovører i hele verden?

Helt siden starten, for mange år siden, så jeg først og fremst opp til Bob Tyrrell, Paul Booth og Robert Hernandez. Så kom Jeff Gogue, Nikko Hurtado, Alex De Pase og Mike Devries inn i bildet, med sine farge-ferdigheter. Søskene Hannah og Guy Aitchison har også alltid vært store i mine øyne. Ettehvert har jeg reist rundt i verden og hilst på alle mine idoler. Ikke alle er like imøtekommende som man skulle tro, andre ga meg bakoversveis på grunn av deres herlige personligheter. Hyggeligst av de var helt klart Jeff Gogue. Så ydmyk og snill. Så han er fortsatt et veldig stort forbilde.

Er det sant at du kjenner Kat von D?

Nei, jeg kjenner henne ikke personlig, eller rettere sagt, hun husker nok ikke hvem jeg er. Jeg har hilst på henne en gang i Oslo, da hun var her for lanseringen av kanalen TLC som kom til Norge. Jeg har små chattet litt med henne på messenger for en del år siden, da jeg spurte henne om noen råd, som hun svarte veldig hyggelig på. Det var også meningen at jeg skulle bli med på hennes “Musink” turne i USA for mange mange år siden, men jeg hadde rett og slett ikke råd til å dra, så jeg avbestilte turen. Det er sånne ting i livet man angrer litt på i ettertid gitt…

Liker du å ha frie tøyler til å designe en tattoo, eller vil du at kunden skal ha noe konkret du kan gå etter?

Begge deler, på en måte. Jeg føler meg litt tryggere hvis kunden har noen “ingredienser” jeg kan bruke, men det holder som regel med stikkord. Det kan være stikkord som beskriver en følelse, situasjon eller sted osv. Ellers kan det være spesifikke ting som blomster, dyr, personer. Når noen sier “Bare lag noe kult, du har helt frie tøyler” så må jeg tvinge noen stikkord ut av de først. Det handler ofte mye om at et design tar meg mange timer å lage, så jeg vil helst ikke lage noe som ikke skulle falle i smak.

Blir du noen gang nervøs før du skal tatovere?

Det tror jeg faktisk aldri at jeg har vært, ikke første gangen en gang… Jeg elsker jobben min såpass, og føler meg såpass trygg på hva jeg driver med, at jeg ikke trenger å være nervøs for noe. Jo faktisk, EN gang, var jeg ganske nervøs, eller mer redd kanskje… Det var på Europamøtet til Bandidos for mange mange år siden. Jeg skulle plutselig tatovere en stor tribal på hodet til den tyske Bandidos-presidenten nede i en mørk kjeller langt ute på landet… Da skalv jeg litt tror jeg…

Takk for at du tittet innom! Jeg svarer gjerne på flere spørsmål, så bare kom med flere hvis du har noen på lager. Fortsetter dere med å spørre meg, kan jeg sikkert kjøre en sånn her hver søndag!

Electric⚡Linda

9737FC14-802E-4004-8F92-BD638634FD8E

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Spørsmålsrunde #1 – Bodd i USA? Kjenner Kat von D?", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!