(Last Updated On: April 1, 2020)
Eksempel bilde fra pexels.com

Hallo dere.

Jeg har tatovert i 18 år nå, og har dermed tatovert mange kunder. Jeg kunne sikkert ha fortalt dere en historie eller to om mine kunder, både noen negative opplevelser, og selvfølgelig masse hyggelige. Men det er sjeldent jeg hører deres egne historier, og jeg tror mange av dere er enige om at de historiene kunne vært veldig spennende å lest.

Din historie

Har du en historie bak en tatovering som kunne vært interessant for andre å høre? Det spiller ingen rolle om jeg har tatovert deg eller ikke. Alle historier er velkomne. Både positive og negative, morsomme eller alvorlige.

Send gjerne med bilder hvis du vil og tillater at de blir publisert på bloggen, så plukker jeg ut noen som jeg legger ut som eget gjeste innlegg her på bloggen. Send din historie med tilhørende bilder til linda@attitude.no

Jeg gleder meg til å lese de 🙂

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked "Del din historie om din tatovering! Skriv et gjeste innlegg.", please feel free to share it with others. If you don't already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my Youtube channel and Pinterest.

See ya!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Do you have a tattoo that you want to fix or coverup? I now do live tattoo consultations on my Youtube channel. Read more about it by clicking on the image below!